torsdag 10 februari 2011

Ett nytt litet liv är fött!!

Min födelsedag har inte varit den bästa i mitt liv.... De har varit en jobbig dag i alla olika sorters känslor... Det känns inte som om de har varit någon födelsedag alls... Fick som tur var god lunch hos snällaste Veronica för att bli lite firad! Jag gjorde en tårta som jag och barnen kund fika på, men tyvärr var den inte heller särskit intressant... Kort efter att vi ätit den blev Douglas jättedålig och hade nästan 40 graders feber...:-( Åhhh när kan allt gå till de normala? Jag blir så trött på allt... Jag har inte fått öppna ett endaste litet paket heller. Vet inte om familjen råkat glömma mej eller så?? Mitt i allt så kan de ju bli så... Jonas kom iallafall hem för ca en timme sedan så nu är jag inte själv längre...!!

Mitt i alla tårar om att jag tycker så jävla synd om mej själv, så fick jag ett underbart sms och den BÄSTA födelsedagspresent man någonsin kan få!!!! Min fina vän Hanna och hennes Mattias födde ikväll en söt liten pojke på knappt 4 kg!! Åhh vad jag är glad för deras skull (Och min;-)) Nu får killen och jag dela födelsedag ihop!!

♥GRATTIS HANNA OCH MATTIAS TILL ER UNDERBARA SON OCH GRATTIS SAGA TILL EN UNDERBAR LILLEBROR!!♥

En nyfödd liten underbar Fabian för snart ett år sedan...

5 kommentarer:

  1. Men åh, om du bodde lite närmare skulle jag springa över med fika och ett finfint paket till dig!! KRAM

    SvaraRadera
  2. G R A T T I S !!!

    Vilken omtumlande dag du har haft!! Men med tanke på att din mammas op gick bra och att du fick en bebis i present låter den lyckad ;o)!

    Vilken söt liten fabian du visar upp!! Jag blir helt sjuk när jag inser att jag aldrig mer kommer att ha en bebis i huset.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Stackars dig, utan paket. Det kanske kommer... en överraskning! Hoppas att du får en bättre dag i dag och att barnen blir friska. Tusen kramar till en underbar mamma!

    SvaraRadera
  4. Grattis till dina vänner!
    Vad mysigt att få snusa på bebis.. de luktar så gott.

    Trevlig helg
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vissa dagar vill man bara klara sig utan men det ska INTE vara ens födelsedagar! Hoppas Douglas mår bättre och att dom firar dig i efterskott istället!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!