söndag 20 februari 2011

Jag är förälskad! (MEN...)

I fredags när jag var i grannbyn på jakt efter lite förnying till min garderob hittade jag massor av fina kläder. Hade jag haft en gigantiskt stor plånbok hade jag kommit hem med hela affären(PEOPLE);-) Men nu är det tyvärr inte så. Men jag hittade iallafall några små godingar, bland annat det jag hade på mej i fredags kväll!
Kommer ni i håg när jag fyndade den HÄR lilla godingen som jag är såå kär i. Precis när jag var på People så kom det in en stor kartong med massor av nyheter från detta märket, bland annat denna härliga tunikan! Men det finns ett stort MEN.....

Den sitter inte lika skönt på som min gröna gör... Nu är jag i valet och kvalet om jag ska behålla den eller inte? Kommer jag att ångra mej om jag lämnar tillbaka den eller kommer jag att "växa" i den och att efter en tvätt så kommer den att formas efter mej? Jag älskar både kvalliten, färgen och alla de härliga detaljerna på den lilla sköningen. Jag har grym beslutsångest och imorgon ska jag lämna tillbaka den om jag nu inte ska behålla den???...!!! ;-)

5 kommentarer:

  1. Lämna tillbaka den!
    Är man inte nöjd från början, är det svårt att bortse från detaljerna som irriterar...
    Du hittar säkert nåt annat kul! (Vansinnigt snygg färg, BTW..)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Usch, jag som just skrev att jag tänker för mycket.
    Å just sånna där saker som att bestämma sig gillar jag inte...


    Lycka till med detta i-landsproblem:-)

    SvaraRadera
  3. Jag har också testat den tunikan...tycker inte heller att den satt skönt.... och så tyckte jag att den var lite konstig i halsen....men annars är den ju göööörfiiiin!!! men blev inget köp för mig heller!!

    SvaraRadera
  4. Nä, lämna tillbaka den. Känns den inte bra nu så gör den inte det sedan heller. Du hittar säkert något annat snyggt för pengarna! =)
    (oj oj oj, så klokt det lät...undra just hur mycket kläder jag har som jag aldrig andvänt å bara ligger...)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Kul att du tittade in på min blogg. Ser att du bor i grannkommunen ;) vilken fin familj du har. Vad mycket snyggt du köpt på People. Jag går till Selmas för jag är ärldre och överviktig så det finns inget för mig hos People men snyggt är det.

    Ha en fin dag
    hälsning Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!