lördag 6 november 2010

Tjejkväll!!

Fast är man liten kille så får man oxå vara med;-)!
Fabian och Ebbot var med igår och skötte sig exemplariskt och gör man det så får man följa med på tjejfester;-)!

Huvudvärken försvann lyckligtvis igår när jag kom iväg, som tur var!! Åh det är alltid lika kul att träffa mina söta goa vänner. Vi gick träffades nästintill varje vardag när jag gick hemma med Alfred. Vi fick aldrig nog av varandra och jag undrar just hur många mil vi har gått tillsammans med våra barnvagnar;-)?! Folk skrattade åt oss när vi kom ett helt gäng gåendets och våra munnar gick i ett och pratandes i mun på varandra!!

Nu var det allt för länge sedan vi träffades, dock blir det ju så när många av oss åter har börjat att jobba igen. Nu skaffar några av oss barn nummer 2 och 3. Men vi är väldigt osinkade så denna gången hinner vi nog inte gå hemma ihop igen. Vilket är sååå synd...!

Snyggaste värdinnan själv med lilla bebisen i magen! Hon bjöd på underbart god vegetarisk lasagne! *Mumsigt*

Bag in påse?! Skrattade åt Emmas fina vin slatt;-)!

Min snällaste svärmor var här och var barnvakt och hade fredagsmyyys med Douglas och Alfred. Jag sa att jag inte skulle vara borta så länge. Men när jag tittade på klockan så var hon helt plötsligt halv tolv... Men har man trevligt så har man och då är det väääldigt svårt att slita sig;-)!

Fabian sov mellan klockan åtta och nio, för att sedan vakna och vara vaken resten av kvällen. Är man nyfiken så är man;-)!! Han somnade inte förens efter klockan tolv inatt och vaknade vid sju. Plus att han har blivit jätteförkyld och har krånglat inatt. Så gissa vem som redan sover middag skönt i sin säng?! Det tar på krafterna att vara på tjejfest;-)
Tusen tack Hanna, Emma, Bea, Veronica, Sara och Jouline för en mycket trevlig kväll!!♥

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!