lördag 20 november 2010

Mörkrädd...

Jag och Douglas har haft mys i soffan med godis och tv! Ja faktiskt bara han och jag, småbröderna somnade nämligen in redan efter klockan 19!!
Nu sover även Douglas skönt så nu sitter jag här själv. Nja lite ensamt är det allt, de får jag allt erkänna... Dessutom känner jag mej lite mörkrädd, ja kanske inte bokstavligt tala mörkrädd. Men med tanke på alla inbrott och skit som just nu råder häromkring så känns de lite scary att vara hemma själv med barnen... Man vet ju inte vad de är för folk som är ute på drift:-( Tur att man har lås och larm omkring sig!!

By the way... Kollade på Så mycket bättre ikväll, tycker de har varit bra. Men idag var de Christer Sandelins dag, men herreguuud vilken jobbig människa. Hur mycket gick han egentligen på när detta program spelades in??? Så ikväll blev jag lite besviken, tyckte inte att någon gjorde något vidare bra ifrån sig...:-(

Nu ska jag krypa upp i soffan och dra upp mina fötter långt upp så att de inte ligger någon äcklig gubbe under soffan som försöker ta mina fötter;-)

Natti natt!

3 kommentarer:

  1. Håller med om att Sandelin inte riktigt passar in i gänget......men tyckte ändå att Plura var bra och DiLeva OK...
    Kram på dej o ha en skön söndag med dina ljuvliga pojkar!

    SvaraRadera
  2. Häpp!! Snygga örhängen! Sånna vill jag också ha! Var har du köpt dem?
    Gulliga ni är!

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket!
    Örhängena kommer från plain vanilla, du vet där de fina halsbandet kom ifrån som jag hade på min tävling förut!! De har så grymt snygga smycken!!
    Kram Karro

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!