torsdag 11 november 2010

Snutta på mammas bröst är bäst...

De lilla trollet Fabian har haft en skitnatt igen. Det var flera veckor sedan han sist hade det, men det är lika jäkla jobbigt varje gång iallafall... Han vill bara ligga och tutta på mej och är liksom inte alls nöjd med livet... Han har även lyckats fått 2 föräldrar som inte vet vad de gör på nätterna och det kommer fram humör som man inte ens visste att man hade... Hur kan en sån härlig unge få en att bli så grymt förbannad på nätterna?
Både jag och Jonas har varit uppe i omgångar med honom. (Kors i taket att Jonas hörde honom;-))
Vid fem tiden somnade han äntligen om, då hade han bökat runt sedan tolvtiden... Därimellan hade storebröderna varit i farten och varit uppe och virrat runt för att få mammas uppmärksamhet (läs hemska humör) på sig.. Så idag är mammas humör inget man leker med bara så där... Kan säga att stubinen brinner upp jävligt snabbt om det inte går den väg som jag vill idag...;-)

Nu ska jag på allvar ta tag i att sluta amma. För ju längre tiden gå, ju svårare tror jag att de blir... Han är ju sååå medveten nu, han vägrar ligga hos Jonas. Men hos mej så går det bra för jag har ju hans älskade bröst som han kan få ligga och slaska på... Nej nu ska jag ta mej i kragen och stiga upp och göra välling på nätterna. Helst av allt ingen mat på nätterna, men vem orkar bråka om såna saker på nätterna? Inte jag iallafall...;-)

3 kommentarer:

  1. Huu, jag ryser när jag ser hans tänder!! Bits han inte med dem?

    Här tog sista amningen slut när Ture-terrorist började bitas ;O)

    SvaraRadera
  2. Vet hur det är...svårt att sluta amma... Men jag tyckte i alla fall att det blev STOR skillnad på sömnen när jag väl slutade amma Ellen. Helt underbart! Vaknade hon på natten så körde vi 5-minuters(inte riktigt 5 min kanske 2-3 min) metoden typ i två nätter, sedan hade hon lärt sig och sov hela natten om det inte var något annat som spökade. Som nu när hon fått tänder har vi ju varit uppe lite extra men det är ju sånt som hör till! ;-)
    Man blir ju lite bättre mamma dagtid om man får sova........ =)
    Hoppas det går bra för er. Eller det är jag helt övertygad om, bara du bestämmer dig.
    Kram kram!

    SvaraRadera
  3. Ni har inte testat att ge honom kall välling? Jag brukar ställa iordning välling på kvällen och ha i sängen (sonen sover i vår säng) - sen är det bara att ge honom om han vill ha, då somnar han om direkt och vi får alla sova!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!