lördag 6 november 2010

Allhelgona!

Vi har varit ute i det sköna vädret. Tanken var att vi skulle ut och plocka mossa, men hamnade istället på lek plastsen! Det var hög och skön luft idag. Stod och lapade i mej varje liten solstråle som himlen erbjöd!

För ett ögonblick tittade jag bort och vips så satt Alfred högst upp i klätter tornet. Det gör han alltid, så jag blev inte förvånad. Men denna gången hade han klättrat upp barfota.. Han hade slängt av sig strumporna och stövlarna och sa: Mycket varmt... Jo men tjena minst 5 grader varmt;-) Han tyckte väl det var skönt att känna sanden mellan tårna;-)!


Douglas slog sitt gung rekord idag. Han gungade så högt så han höll på att slå runt;-)! Hade han fått välja så hade han nog suttit på gungan fortfarande;-)!

Vi plockade iallafall lite mossa och fixade i ordning zink hjärtat som jag hade rosorna i förut! Så vi ska snart bege oss till kyrkogården och tända ljus och sätta dit hjärtat! De brukar vara så fantastisk vackert där denna helgen med alla vackra ljus som brinner överallt!!

Ikväll ska vi till mamma och fira henne på födelsedagen! Så de är bäst för mej att lägga på en rem om jag ska hinna med allt.... Har ju inte bara mej själv att tänka på utan 3 barn oxå;-)!

Ha en mysig alla helgona kväll!!!

1 kommentar:

  1. Skrattar ofta när jag läser dina inlägg! Vilka härliga barn ni har!!! Barfota!!! :)

    Stor Kram!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!