onsdag 10 november 2010

Önskelista i vitt!!!

Jag sucktar just nu efter att få iordning på vår övervåning. Jag vill få de klart NUUUUU!!!! Surfade runt lite på nätet och hittade givetvis massor av fin fina grejer som verkligen skulle passa mycket bra i vårt hem och då speciell på övervåningen! Jag höll på att sätta mitt kaffe i halsen... Vilka priser det är på möbler. Hittade ett bord för 47 999 kr, vem har råd med det? Och vilken galning går och köper ett tv rums bord för 48 000 kr?? Inte jag iallafall;-)

Men detta bordet tycker jag om och de skulle gärna få flytta hit!

En ny tv bänk är vi i stort behov av. Just denna kombination hittade jag på en annan blogg är är från Ikea, men som givetvis har utgått från sortimentet..:-(

Ett litet bord som jag varit på jakt efter fann jag oxå. Det skulle bara göra sig såååå bra vid den orangea fåtöljen, med en stor och härlig rund matta under sig!


Och pricken över i:et är ju ändå piffet;-) Har för tillfället svarta krukor och svart lampa, men nu vill jag bara ha vitt, vitt, vitt!!! Givetvis behövs det några nya snygga växter som gör DET!!
Så jag hoppas att jag varit nog snäll i år så tomten kommer med dessa saker till mej;-) Annars tänker jag sluta tro på honom;-)!

3 kommentarer:

  1. Vilka fina möbler och inredning du hittat. Förstår att det kommer stå med på din önskelista:)
    /Veronica

    SvaraRadera
  2. Ja men herregud liksom, ett bord för typ 50 laxar?! Inte en människa hade fått röra, eller ens komma nära det bordet :) Och inte fullt så praktiskt kanske när man har småbarn :)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  3. "tv-bänken" från ikea som utgått ser ju ut ungefär som bestå serien....Den har vi kollat på när det blir aktuellt :-)
    /Angelica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!