måndag 1 november 2010

Studiedag/höstlov!

Idag är barnen hemma från dagis för det är studiedag. Skolorna har höstlov denna veckan så vi har oxå ett halvt lov denna veckan kan man säga;-) Barnen kommer bara att gå på dagis onsdag och torsdag! Sitter just nu och väntar på kusin Elsa som ska spendera sin dag med oss på sin första lovdag!!
När jag var och bytte på Fabian imorse så hörde jag hur Alfred klättrade runt i köket och pratade med sig själv och slog i dörrarna... När jag kom in i köket så hade min älskade lilla 2½ åring dukat fram frukost till oss!! Hur go och duktig får man inte bli?! *stolt mamma*
Idag är det inget inplanerat, ganska skönt de oxå. Det är bara jag som ska iväg på träning ikväll för barnen har lov även från gympan!

2 kommentarer:

  1. oj oj tur att du sa det där om lov från gympan för det hade jag helt glömt bort!! Får nog hitta på någon annan kul aktivitet med Saga då så hon inte blir allt för besviken imorgon :(
    nu finns bilder på håret ute föressten.
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Även vi har lov, men en hel vecka och det är sååå skönt! Att ligga och dra i sängen till klockan åtta, det är livskvalité :o)

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!