torsdag 25 november 2010

Mardröm...

Häromnatten hade jag en sådan hemsk dröm, vaknade upp och var helt genomsvett och grät... Jag drömde att Jonas dog, en fruktansvärd känsla som har etsat sig fast inom mej. Den var så skrämande och verklig, den sitter fortfarande kvar på mina näthinnor... Den kom upp inatt igen, precis när jag hade somnat in. Som tur var vaknade Alfred så jag vaknade upp från drömmen och som tur var hamnade jag inte i den igen...
När jag stod och lagade mat idag hamnade jag i någon slag dag dröm som hade övergått till min mardröm... Plötsligt ringde de på dörren och jag hoppade till och blev skiträdd. Fick för mej att min dröm var sann... Som tur var det grannen och mina tankar kom bort från drömmande... De är verkligen skitjobbigt med mardrömmar och ibland kommer jag in i ett stim av onda drömmar som är väldigt svåra att ta sig ur. Jag drömmer mycket alltid och kommer ofta ihåg vad de handlar om.
Har hört att drömmer man om döden så brukar de betyda tvärtom, och tur är väl det! Jag är så grymt rädd för döden, kanske därför jag drömmer såna här drömmar?
Skulle vara mycket intressant att gå till någon som kan tyda drömmar för att kolla upp vad de egentligen är som ligger i de undermedvetna och gror?... Eller de kanske man inte vågar?!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!