söndag 28 november 2010

En toppendag!!

Jag hade mina aningar om vart vi skulle åka igår och jag hade rätt! Vi åkte nämligen till Atlantis spa i Jönköping. Vi började dagen med ett tufft spinningpass, svetten lackade ut från varje por i hela kroppen. Grejen är den att jag hatar spinning och det vet Jonas mycket väl, men ändå bokade han in ett sånt pass;-) De första 10 minuterna trodde jag att jag skulle dö, men sedan rullade det bara på och sedan tyckte jag de var jättekul! Så nu kommer jag garanterat att pröva de igen;-)

Sedan blev de relax för hela slanten, badade bubbelbad, simmade, bastade, solade och bara gottade oss! Helt underbart! De smög sig en konstig känsla på oss. När man som oss är förälder så är de alltid fullt upp, så när vi satt där så kändes de bara sååå konstigt. Att vi fick sitta där helt själva och bara njuta... Att bara tänka på sig själva, skit konstig känsla;-) Men skönt var de!!

Efter några timmar på spaet gick vi och käkade lunch! Helt underbart att bara få sitta ner och äta i godan ro utan att springa upp och ner och torka en massa snor och mat;-)
En smaskig krämig pasta intogs och behöver jag ens nämna att vi njöööt för fullt!!!

Sedan bar de av på shopping....!! Prövade en mängd kläder, men allt satt som ett korvskinn trotts mitt spinning pass 4 timmar tidigare;-) Men barnen och Jonas fick iallafall lite kläder!! Alfred har kommit in i en älskar bamse period. Han fick 3 par kalsonger med bamse på, så igår kvälls hade han alla 3 på sig, samtidigt!!;-) Douglas fick en ny overall, var verkligen ute i sista minut, men roffade åt mej den sista på stället!!

Kvällen igår spenderade vi hos Nicke och Johanna (Bror och svägerska). Vi fick mat och barnen lekte sig trötta. Givetvis intogs lördagsgodis och de var lugnt och skönt!

Summan av denna dagen kan jag bara sammanfatta med: FANTASTISK!!! Helt underbart och jag har verkligen världens bästa sambo som hittar på sånt här!! Vill även säga tuuusen tack till våra snälla barnvakter som ställde upp och tog våra barn!!

Nu sitter jag här och har världens ondaste rumpa, träningsvärken börjar komma smygandes i varje kroppsdel och jag har förflyttat min tanke till gårdagen och jag sitter här med ett STORT leende på mina läppar!!! Jag kommer att lev på detta lääänge!!

3 kommentarer:

  1. vilken underbar dag ni verkar ha haft =) Å Alfred är ju bara såååå sööötttt =) puss puss

    SvaraRadera
  2. haha, han är för härlig eran Alfred :)
    kram

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar dag!! Vad skönt med lite uppladdning så här inför julen :o). Man börjar altl känna sig lite småstressad...

    Och trekallingar, klart man kan ha det!! Sötis!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!