söndag 7 november 2010

Söndagspromenad!

Jag och barnen har varit ute i de helt underbara vädret. Vi har haft strålande solsken med bara några grader idag=Kanon!!!
Douglas var först på badkalas och när han kom hem gick vi ut. Inte för att han ville det, men hans stränga elaka mamma tvingade honom att få frisk luft;-)

Och när vi väl var ute cyklade han sååå fort. Och jag vet inte hur många gånger han ramlade på de hala små is fläckarna och varje gång han gjorde det så kom drama queenenen fram i honom. Det lät mins som om han brutit en arm varje gång han ramlade;-)

Nu sitter vi här och värmer våra kalla tår. Måste villigt erkänna att jag ännu inte fattat att de snart är vinter igen... Måste nog plocka fram alla vinter kläder. Tyckte dock att det var ganska nyss som jag plockade bort dom....

1 kommentar:

  1. Vilken trevlig blogg ni har! Ha ha ha, blir så full i skratt efter att ha sett ditt inlägg om försvunna strumpor. Jag har ett snarlikt inlägg på min blogg om samma problematik. Tyvärr har jag inte funnit någon lösning på mysteriet men jag väntar med spänning:)
    /Veronica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!