fredag 26 november 2010

Robinson!

Kollade på Robinson igår, jo jag tycker att de är bra. MEN jag tror att de skulle varit ännu bättre om jag hade deltagit;-) Förstå så många konflikter jag skulle hamnat i. Jag skulle nog vara den mest hatade människan på ön... För får jag inte mat i min mage så fungerar inte jag och då tar mitt dåliga humör över direkt. Och alla som känner mej vet att jag inte är att leka med då;-)
De hade ju iallafall varit en perfekt bantningskur att åka dit... Smal och fin på några veckor, dessutom brun som en pepparkaka!
Tänk er alla dessa pakter som råder och allt skitsnack, kan de bli bättre;-)?! Alla pratar skit om alla och till slut vet man inte vad man har sagt till vem?

Tävlingarna är nog väääldigt roliga att delta i. Kämpa och ge gärnet så man nästan stupar, precis sånt tycker jag om!

Jaaa jag får nog ta mej en funderare på att söka in till nästa säsong! Men hur skulle man klara av att bli en kändis? Fast man blir ju bara en B kändis som är i rampljustet bara ett tag, men ändå. Skulle man klara av det? Att alla vet vem man är och hur hemsk man egentligen kan vara/bli? De jag nog skulle fasa för mest är att vara ifrån Jonas och barnen.... Tycker att de är jobbigt att vara ifrån dem en dag, hur skulle det då kännas att vara ifrån dem i flera veckor och dessutom bara vara med såna som man inte känner.... Ja jag får som sagt ta mej en funderare på det där...;-)
Skulle ni kunna tänka er och delta med i Robinson?;-)

3 kommentarer:

  1. Ja Karro, jag skulle också kunna tänka mig att vara med där, främst för att se hur mycket jag egentligen klarar av. Oerhört kul med tävlingarna tror jag. Men mitt humör, det skulle nog inte vara på topp jämt;) Jag har sökt en gång, det var till andra säsongen. Jag kom så klart inte med :) Sedan har det inte blivit av....

    M.v.h. Anna-Karin H

    SvaraRadera
  2. Aldrig i livet! Förutom det där med "bantningskur och solbränna". Det låter i och för sig helt ok. Tror dock inte det håller i sig när man kommer hem och äter för de senaste 3 månaderna... ;-)

    Däremot hade jag kunnat tänka mig att vara med i min gamla "älskar-hatar" såpa Big Brother. DÄR hade jag kunnat reta gallfeber på folk! :-D

    SvaraRadera
  3. Ja! Jag VILL vara med! Kom ju med på första castingen i våras...men sen kom jag inte längre :(
    Tänk va...ååååå så roligt och hemskt det hade varit att få vara med!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!