söndag 7 november 2010

Kalas!

Barnen inledde kvällen igår genom att gå ut och spöka! De ville inte vara något tråkigt spöke som Douglas uttryckte sig utan de skulle vara pirater kort och gott;-)! De gick lite här på gatan och sedan styrde vi bilen ut till skogen. Ja för det är mitt i skogen min mamma bor, i och för sig har hon en granne. Men sedan bor de andra närmaste grannarna så där en mil bort;-)

Min finaste svägerska Johanna och Fabians gudmor! I hennes knä trivs han att vara, hon är nästan som hans lilla extra mamma!!!

Vi fick en mycket god 3 rätters middag. Tyvärr kan man ju inte sitta ner och bara njuta av den goda maten utan man ska helst springa åt 10 olika håll samtidigt som man ska sitta ner och äta. Det är ju alltid någon som är bajsnödig mitt i middagen eller som häller ut hela dricka glaset eller bara rent av ha tröttnat på att sitta vid bordet;-)

Mammas hund Blacky låg vid barnens fötter under hela middagen. Hon var sååå sugen och kunde inte hålla sin svarta nos ifrån Fabians goda mat som han hade i handen;-) Hon tittar bedjande på honom och till slut ger han henne en god macka;-)!!

Och så var det dax att ta familje kort åt höger och vänster. Ingen enkel sak kan jag bara meddela, med 5 olika viljor som ena stunden tjurar ihop och för i den andra sekunden springa iväg;-) *svettigt värre*

Förmodligen världens sämsta fotograf som tar detta kortet. Han ser inte att det hänger en STOR ljuskrona precis vid linsen på kameran;-)

Min bror och jag vi har samma mamma och pappa. Men är inte ett dugg lika varandra;-) Därimot sägs det att jag och mamma är extremt lika?! Stämmer det?

Och sedan var det dax för det obligatoriska badet när man är hos mormor. Eftersom att vi själva inte har något badkar så är det ju såååå kul att bada! De började bada 2 barn....

Men slutade med 4 små söta kusiner där i! Givetvis fick klätterapan Alfred lov att göra lite akrobatövningar och hoppa ner i badkaret flera gånger....;-) Inte så förvånande att det var just han som gjorde det;-)

Till slut däckade barnen framför tv:n i en liten hög! Äntligen lite lugn och ro...

Nej just de... Inte ville Fabian sova inte, han kunde ju missa något... Han är minst men somnade sist;-) Vad ska de bli av min nyfikna lille kille??!

1 kommentar:

  1. Så är det här oxå: inget badkar hemma, alltid bad hos mormor och morfar!
    Kram Anna S

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!