tisdag 23 november 2010

Hej mitt vinterland!!

Oj vad det har snöat ute inatt och idag! Helt underbart och julkänslorna dansar omkring så där skönt i kroppen. Tänk va lite snö kan göra så att man kan må så gott!! De hade tydligen varnat för att de kunde bli ett riktigt oväder, men det syns då inte till ännu... Utanför fönstret singlar vita flingor ner i mängder. Vi har varit ute och skottat så nu är våra kroppar helt slut... Snön var ganska tung idag, men de gör inget tar de som en träning;-)

Fick ju dessutom hjälp av 2 snälla skottare;-)! Vi var extra snälla idag, så vi tog grannarnas gårdar oxå! Så nu sitter vi här med illröda pulserande kinder. Guuud va jag älskar vintern!!

Som det ser ut nu så får vi nog snart bege oss ut igen för att skotta;-)! Men de kan ju min kropp behöva så att jag blir av med min "gravidmage";-)

Apropå jul... Jag har inte köpt en enda julklapp ännu. *suckar* Jag har delegerat ut till halva släkten om vad mina barn önskar sig, så nu vet vi själva inte vad vi ska köpa till dem... Och vad ska vi köpa till alla kusinbarnen?? Inget önskar de sig...Tyvärr känns de lite som denna genaretionens barn har och får så mycket hela tiden, så när det sedan är jul så vet dom inte alls vad de önskar sig. Annat var de på min tid, då fick man önska sig allt i julklapp och då hade man en lååång önskelista;-) Vad ska ni ge era barn i julklapp?

Vill passa på att tacka alla för att ni alltid lämnar så fina kommentarer på min blogg!! Jag blir lika glad varje gång som jag öppnar upp bloggen och ser att ni lämnat små kommentarer!! Tuuusen tack!!♥

4 kommentarer:

  1. Så mysigt ni har haft det och snällt att hjälpa grannen oxå.
    Här snöar det både på längden o tvären.
    Men det är makens jobb att ta reda på detta *fniss*

    SvaraRadera
  2. Men vad snö ni har fått! Skicka ner lite till mig i blekinge. Här kommer massor...av regn...så trist!

    Ja visst är det trevligt att få kommentarer =)

    kram kram

    SvaraRadera
  3. Vår lilla kille fyller 1 på torsdag, så ännu har inte julkänslorna fått komma in hos oss, han måste firas klart innan julen får komma in :)
    Till vår lilla kille ska vi ge en fotobok i julklapp med traktorer som vi har fotat nu i höst, sen får han nog nått litet till. Vi köper nog inte för så mycket till honom eftersom halva släkten köper så det både räcker och blir över till honom

    Söta killarna ni har :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Gabriel får ett bamsepussel med alfabetet, då han gillar bokstäver och är väldigt duktig på de allra flesta ochså en lego-duplo-traktor. Han gillar ju traktorer också, var visst en hund med där också. =) Håller med dig om att det är svårt numera att hitta på saker till alla.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!