söndag 14 november 2010

Lussebulle bak!

Igår infann sig en viss julkänsla hos oss! För att vi bakade nämligen lussebullar, ja jag vet att de bara är mitten av november. Men det är skönt att ha gjort klart ett moment av alla inför en hektisk december månad....

En MYCKET lös smet som jag svor mycket åt...;-)

Men resultatet blev VÄLDIGT fluffiga och goda lussebullar!! De bästa receptet tycker jag personligen är att ha både ägg och kesella i degen för att få dem extra fluffiga och goda!!

Nu hoppas jag dock att vi kan ha dem i frysen i liten bit in på december så att jag inte behöver gör en omgång till;)

2 kommentarer:

  1. Tror du ni lyckas ha kvar dem så länge? :)

    Förra året började jag göra julgodis nån gång i slutet av nov. Detta ledde så klart till att jag fick göra om hela proceduren typ 2-3 gånger innan julen verkligen kom, för jag hann äta upp allt :D Farligt det där!

    Men lussekatter ska jag baka i omgångar hur många gånger som helst. Det kan man alltid äta :) Skulle nog kunna tänka mig lussekatter året om nu när jag tänker efter hahaha!

    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Ååååå!!! Jätteavis! Jag äääälskar lussebullar!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!