onsdag 24 november 2010

Advents pimpat!!

Kunde inte hålla mej längre, så idag rök stakarna och stjärnorna upp i fönstrena! Dock hittade jag påskpynt i gardinstången. Har ju hört att julen varar ända till påska, men varar påsken ända till julen;-)? Nu åkte påskpyntet iallafall ner och byttes ut mot lite härliga hyacinter!

De nya krukorna som köptes förra veckan till övervåningen fick byta plats över julen! Snart kommer vårt hem att dofta av underbara hyacinter! Ingen advent utan den underbara blomman!

De blir verkligen sååå mysigt sken av stakarna och stjärnorna! Har dock 2 fönster kvar sedan är alla utbytta... Hade behövt torkat fönstren, men vem orkar bry sig om det när snön yr omkring ute. Även om man kunde göra de inne så drar jag nog på det någon vecka;-)

Nu ska bara en ny adventsljusstake inhandlas. Är sugen på att köra på blockljus med stora siffror hängandes på, men vi får väl se vad jag kan få tag på här i byn!

Apropå min överraskning på lördag, ja förlåt att jag tjatar men nu fick jag en till ledtråd... Jag ska på vinjunta på fredag och Jonas rekommenderade mej att inte dricka så mycket. För jag skulle vara pigg och allert på lördag morgon med kläder för utomhus bruk och rejäla skor... Barnen ska vara hos barnvakter och jag förmodar då att Jonas ska vara med mej?! Jag undrar just vad han har hittat på?!;-)

9 kommentarer:

  1. Å vad jag blev sugen på att ta fram "ljusstkarna" nu. Men undrar när jag ska hinna det hade varit bra om man kunde knäppt med fingret bara!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Jag älskar hyacinter de doftar ljuvligt!
    Så mysigt du har gjort det.

    Kram

    SvaraRadera
  3. shit vad spännande, jag vill oxå bli överraskad!

    SvaraRadera
  4. Så fint du gjort det! Och Hyacinterna!! Nu ångrar jag att ja ginte köpte idag, stod ju och höll i dem...

    Vilken karl du har!! Spännande värre ju!!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Blockljus med siffror hittar du hos oss på Mofas Hus - har fått hem massor av nytt ;-). Önskar att jag också kunde ha hyacinter - är allergisk tyvärr =(. Det blev jättefint hos dig i a f. Kram/E

    SvaraRadera
  6. Vad mysigt! =) MIO har stora siffror att sätta på ljus! Vet inte hur långt du har till det dock! Jag bor granne med MIO = jobbigt ;)

    Åhhh jag vill också bli överraskad! Men mannen måste ju känna skaplig press på sig nu när du tjötar om det hela tiden! Hahaaaa!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Ja vad mysigt det blir med ljusstakar och stjärnor i fönstren! Vilken fin gardin ni har, var har du shoppat den?

    (Jag hittade din blogg på mammabloggar.se och kikade in en sväng på din fina familj :)).

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!