lördag 20 november 2010

Pysselverkstad!!

Är åter igen singelmom denna helgen. Jonas är i Stockholm med jobbet och roar sig... (Nej då jag är inte alls bitter;-))

Jag frågade Douglas vad han ville hitta på i helgen, han fick bestämma precis vad som helst. Jag vill pyssla svarade han! Så hela förmiddagen har vi suttit och klippt och klistrat! Fantasin flödade för fullt och syskonen Grunditz höll till en början sams, men ju längre tiden gick så flög både hårtussar och pennor... De är som hund och katt just nu och fast de fanns 1000 pennor på borde så skulle de ha samma iallafall... *Drar en djup suck*


Alfred missuppfattade dock att man skulle måla på papper, han målade istället med svart spritpenna på de vita bordet. Jag bara säger, köp aldrig ett vitt bord när ni har små barn....:-( Även ek golvet fick sig ett fint konstverk målat på sig..*SUCK*

Tänk va mycket man kan göra av tomma mjölk litrar. Här har barnen dekorerat dem så fint med både glitter och filt och gjort dem till små hus!

I ett av husen bor myran Jonas. Han fick både säng, täcke och mat i sitt hus;-)

Nyss har Douglas spelat teater med de nytillverkade grejerna för mej, Alfred och Fabian. En teater om julen blev det där självaste tomtefar hette BR... (BR leksaker hi hi;-))

5 kommentarer:

  1. Underlägg, Karro, underlägg! Vi kör med sånna där plastade papperslakan, kisslakan. Har trimmat in dom att man ALLTID måste ha underlägg när man målar och pysslar. Och det funkar faktiskt! =)
    Vi har också pysslat idag!

    SvaraRadera
  2. Vad duktiga ni (dom ;-)) är och vad fint det blev! Här pysslas dt typ aldrig, jag får nog ta tag i det där, men han är ju inte så gammal än.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Här hämtas det också underlägg så fort vi ska pyssla vid köksbordet...det gäller att trimma kidsen väl...;-)
    Idag har vi pysslat fler jul-hemlisar...
    Ett tips: Fanns att köpa julgranskulor med målarfärg i samma förpackning, så nu ligger djurgårds-målade julgranskulor på vårt köksbord och torkar. Perfekta julklappar till mormor och farmor som älskar egen-pysslade julklappar! Och billigt för min tunna mamma-plånbok...=)

    SvaraRadera
  4. Jag har oxå alltid underlägg. Men är man ute efter att förstöra så är det bara att lyfta på duken och vips så kan man måla på de vita bordet...;-).. Han vet vad han vill;-)!!
    Kram Karro

    SvaraRadera
  5. Sååå lovely när dom små liven överlistar en... =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!