torsdag 25 november 2010

Håret växer...

De börjar bli dax att klippa mitt hår igen. Har inte klippt de på ett år...*Skäms* Men jag har faktiskt, utan att skryta allt för mycket ett väldigt bra kvallite på mitt hår. Så jag behöver inte besöka frisören så ofta... Men nu är det nog dax igen?! Förra året klippte jag av mej en rejäl bit, så där 1½ dm hår... De växer ganska fort, men dock utan att bli så där jätteslitet! Nu är jag grymt sugen på att få de fixat igen och helst av allt göra en frisyr av det. Men hur? Kanske lugg? Men skulle jag verkligen trivas med de? Och framförallt passa i det?
Att jag ska vara så himla fjantig när de kommer till mitt hår, de är ju trotts allt bara hår och de växer ju ut igen väldigt fort...!!;-)?!

För 10 år sedan var jag inte så här löjlig som jag är nu. Nä då hade jag nya frisyrer varje månad och hade alla möjliga färger, håret var bara några cm på de kortaste och jag trivdes mycket bra i det! Men nu är jag superfjantig av att bara klippa lite.. Vad tror ni? Vilken frisyr skulle jag passa bra i? Kort? Lång? Svart? Vitt? Lugg? Page? Parmanentat?;-)

7 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska ha långt hår, de är vääldigt fint ditt hår. Kanske skulle va fint med några slingor i.
    Skulle vara kul att se kort på olika frisyrer du har haft!

    SvaraRadera
  2. Jag tror att du skulle vara skitsnygg i en snelugg. Utan tvekan. Sen har du väldigt fint hår så klipp inte av det. !!! Kram

    SvaraRadera
  3. Lugg passar du jätte bra i tycker jag, något kort från när du bodde i jönköping som jag ser framför mig.Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. INTE klippa av det långa i alla fall!! Gör du det så ångrar du dig, tror jag.. Men annars tror jag du kan ha va som helst för frisyr så fin som du är!! <3

    SvaraRadera
  5. Ditt hår är grymt fint!
    Jag klippte av mitt efter sommaren och jag ångrar mig faktiskt litegrann...
    Att jag aldrig lär mig!! Har klippt av det flera gånger....

    Kram

    SvaraRadera
  6. NEJ klipp inte av ditt fina hår!!! Klipp dig som du gjorde förra året i längderna det var jätte fint och lägg i några foliepartier med kastanjebrunt under det översta lagret, så det faller fram lite det ger lite liv åt håret. Lugg eller inte? hmmm jag tror det skulle vara jättefint med en tjock, bred lång lugg men det kräver ju en del jobb varje dag...... min sitter mest i ett spänne :P KRAM

    SvaraRadera
  7. JAg håller med Hanna.. Jag är SÅÅÅÅ avis på ditt tjocka vackra hår som bara växer å växer. Mitt växer inte alls och är så tunt så det är genomskinligt.. (suck) så jag fick klippa av allt å färgade det röd-brunt men trivs bra, men min dröm är att ha ett långt, tjockt ljust lockigt hår... drömma a'kan man ju..
    Klipp inte av det, men klipp upp längderna i etapper för mer liv och kanske någon slinga här å där.. Det skulle du va fin i..
    Kram Sofia

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!