tisdag 23 november 2010

Nyinköpt stjärna!

Jag fick en helt ny vas, de blev reklamation på den. De rekommenderade inte att ha den i ett fönster med stark sol... Speciellt inte den rosa färgen. Men på vintern måste jag väl ändå kunna ha den där? Kommer dock att flytta den till våren, vill ju inte att de ska bli lika som den förra...
När jag ändå var inne på önskabutiken sprang jag på en fin stjärna som fick följa med mej hem. Har inte riktigt bestämt vart jag ska ha den, antingen på övervåningen eller eller i köket?!

Vill helst av allt sätta upp stakarna och stjärnorna redan idag... Men jag får nog vänta några dagar till, kanske lite för tidigt redan nu?! Jag skippade julgardinerna förra året och tror att jag även gör det i år med... Har inte hittat några som jag känner att jag tycker om och att sätta upp gardiner med en massa tomtar på känner jag inte riktigt för... Men barnen kanske hade tyckte de varit roligt? Ja vi får väl se om jag springer på några som jag tycker om;-) Någon som har bra förslag vart man kan hitta juliga gardiner men ändå inte för juliga, kanske lite tuffa oxå;-)!

7 kommentarer:

  1. Jättefin stjärna!

    Har själv kollat runt lite idag, men tycker det är svårt att hitta nåt som jag gillar... Men jag får väl snabba mig, snart är det söndag ju :)

    Och julgardiner har jag ingen aning om vad jag har för några... Kommer inte ihåg från förra året, då är det illa :D

    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Jag skippar julgardiner oxå. Jag kör med vanliga vita gardiner som jag sen piffar upp med lite kulor eller glitter. Finns mycket att göra på egen hand. (Säger hon som aldrig hållt i en pensel)

    SvaraRadera
  3. kolla ellos och haléns, de har fina lite neutrala gardiner. jag köpte vita där det stgår merry christmas i tre olika typsnitt högst upp i rött, jättefina!

    SvaraRadera
  4. Vad snygg vasen blev, ser att ni har snö!!
    Här snöar det nu men det lägger sig tyvärr inte :-/

    Kram

    SvaraRadera
  5. Wow, så fin stjärna... hög mysfaktor!

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Jag sätter upp lite pö om pö nu,suget blir stort nu när det är vitt ute sedan jobbar jag hela helgen så det är skönt att ha det gjort...Jag sätter alltid upp julgardiner till advent,ganska neutrala rött å vitt.Tomtar på gardiner är jag inte heller så förtjust i men dem gör sej på barnens rum...Kate.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!