lördag 11 januari 2014

Spegel spegel på väggen där...

Ibland förundras jag lite över mej själv hur jag lyckas få ihop alla dessa mönster så himla bra på kläderna?!;-)
Ni förstå, på helgen stiger jag bara upp ur sängen drar på mej något av de plagg som ligger ihopsamlat som en fin liten hög på golvet bredvid min säng. Sträcker mej efter en bralla och en tröja och så får de bli vad det blir liksom!
Idag blev det denna outfit och mönstrena är det ju inget fel på! *fniss*
Ibland tittar familjen lite konstigt på mej och man ser deras undrande blickar; ska du verkligen se ut så där?
De finns väl inget bättre än att gå och mysa runt i mjuka kläder så här på en helg och NEJ jag går inte ut bland folk och ser ut så här, lovar!;-)
Nå. Spegel spegel på väggen där? Fast skönheten sitter ju så klart inte i kläderna det vet ju jag. Den sitter ju våra själar, våra personlighet, i heeel oss så klart!!!;-)
Min käre man säger att jag misshandlar mina kläder och att jag är en gris när jag bara slänger dom så här... Nu är högen vääääldigt liten mot vad den brukar vara. Oftast ligger kläderna på hög som jag använt hela veckan, nu ligger bara några dagars förbrukning där så fint i en liten hög!;-)
Ett av mina mål för 2014 var ju att jag skulle bli lite mer ordningsam, tror jag att det var? Att ha ordning och reda runt mej, kanske ska jag börja på en gång och plocka upp dessa kläder från golvet och hänga in dem i min stökiga garderob som jag sedan ska städa!?;-) Lördagens to do lista kanske får bli att få ordning och reda i mina garderober som är överfyllda med kläder... :-/

1 kommentar:

  1. Haha, jag är lite som du där.. det är väl inte så med hur man ser ut hemma en lördag-söndag :-) Mannen tycker att jag är übersnygg ändå, eller hur det nu var :-D
    Skrutta lugnt snygging <3

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!