lördag 11 januari 2014

En mil!!

Jonas och Douglas stack på cup imorse och kvar hemma blev jag och smågrabbarna, vad skulle vi hitta på en regnig lördag som denna?!
Ett mess från bästa Veronica efter frukost blev vårt svar, hon undrade om vi skulle ta en promenad? Sagt och gjort. Jag dumpade in grabbarna hos hennes barn och man och så gick vi!
Benen trippade på i full språng från början och lika fort som vi gick, lika mycket pratade vi och lika mycket regnade det! Lite av en mundiarré hade vi faktiskt!;-)
Det är verkligen så underbart att kunna få utlopp för både träningen, samtidigt som man får prata både på in och ut andningen och rensa alla sina tankar med en bästa vän!!!
Den rundan som var tänkt att gå gick vi och jag tyckte ju så klart att har vi ändå gått 8 km så kan vi lika gärna gå 2 km till så att vi gick en mil, eller 10,1 km till och med som det blev!;-)
Tempot var det inget fel på, rent av jävulskt bra!!! Vi måste se roliga ut när vi går, eller kanske halvspringer fram och våra käftar går som två maskiner som bara maler på;-)
Förr så kallades vi, jag, Veronica och Lasse (en vän till oss): Gåjävlarna, för vi var alltid ute och gick, i ur och skur flera gånger om dagen i full fart!;-)
När vi kom hem fick vi lunch och grabbarna fick leka av sig lite!! Sedan avslutade vi med en mumsig mellis i form av fruktsallad!!
Nu är både kroppen, jag och ungarna belåtna och nu ska jag slänga mej in i duschen, för JA jag luktar inget vidare under armarna om man säger så;-)

4 kommentarer:

  1. Hejja hejja ! Här blev servett gympass som jag säkerligen kommer känna av i morgon... Kram

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat!!! Känslan av en massa kilometrar i benen är oslagbar!

    SvaraRadera
  3. Underbart med lååångpromenad och massa med tjat!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!