onsdag 15 januari 2014

Framsteg!!!

Efter en fullt sagt fullproppad hjärna efter en lång dag på jobbet (Eller nja lång och lång, 9 timmar iallafall;-)) Höll min hjärna på att koka över av både siffror, samtal, jagningar av bitar och stress... Jag ville bara häva mina tunga kropp i sängen och helst sova. Men istället fixade vi barnvakt (tuuusen tack snälla mamma för att du tog hand om våra små!) och gick ut på en lång och snabb PW och ventilerade, andades och rensade hjärnan!!
Jag går väldigt fort! Jo man får säga vad man är bra på, det är viktigt! Just det har gud berikat mej med! Att han sedan berikade mej med både mustasch och hängpattar, ja det är en annan sak;-) Jag får en bra fart i mina små korta ben och får ett skönt flyt!
När Jonas och jag sist var ute och gick för ca 3 veckor sedan höll han bokstavligt talat på att dö. Han klagade, jämrade sig och småsprang vid min sida dom gångerna han inte låg 10 steg efter mej!
Han har tränat intensivt sedan nyår med både kondition och styrka. Han har förbättrat sitt tempo grymt bra! Första gången vi var ute då tiden var 8:45 tempo per km, andra gången blev snitt tempot 8:32 och idag gick vi på ett snitt på 8:23! Galet va bra! Härliga underbara framsteg! Och detta gör min nya titel som PT ännu roligare!;-) Jag fnissade dock några gånger när han tappade farten och småsprang vid min sida, men inte ett endaste klagande kom ur hans mun, han kämpade på! FRAMSTEG!!!! Så grym!
Jonas har under våra snart 13 år tillsammans knappt aldrig svettas, hur han än må ha tränat eller bastat. Men idag, idag såg han ut så här när han tog av sig sin jackan! Underbart att han kämpar så, FRAMSTEG!!!!
Och ja han gick i skjorta och mysbyxor, vem behöver ha en funktionströja som andas när man ändå inte annars svettas! *skrattar högt*
Nu mår min hjärna så mycket bättre och att träna gör att det kommer bli sååå mycket lättare för mitt huvud att jobba imorgon! Nu är jag både glad och tom på både tankar, siffror och irritationer! Träna is da shit!! Även om det idag "bara" blev en PW på 8,4 km!

5 kommentarer:

  1. Ni är grymma och ni inspirerar oss!!!!!!!!! Tack =)

    SvaraRadera
  2. Ååååå jag dör!!!!! Sjukt kul att han gick i skjorta!!

    SvaraRadera
  3. Födelsedagspresent klart... träningskläder så stackarn inte behöver svettas i skjorta ;-) Haha!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!