torsdag 16 januari 2014

Hemmaträning is da shit!!

Det här med att ta sig iväg och träna på egen hand i grupp är inte alltid det lättaste... Torsdagar är "min" kväll som jag brukar åka på step up. Men ikväll är Jonas borta över natt och då får det bli hemmaträning! Hemmaträning is da shit för mej, älskar det lika mycket som en gruppträning eller att gå på gym!
Man kan göra så mycket med sin egen kroppsvikt utan tunga vikter!
Linnea tipsade häromdagen på sin blogg om en workout app som jag nappade på direkt och laddade hem och som är gratis! Den är så grym och passar perfekt när man vill köra hemma med bara kroppen som motvikt och man får massa tips på en bra träning för hela kroppen, både styrka och kondition!!
Jag körde magappen idag och jäklar i min lilla låda vad det brände i fettet... Om jag kommer att kunna gå upprätt imorgon så är det under;-)
Jag körde även på min lilla vän CTn! 13 kilometers intervallträning á 45 minuter och svetten bokstavligt talat sprutade från hela kroppen!! Dock inte lika mycket som Jonas igår;-) Men jag bar heller inte skjorta, hahaha;-)
Men jag lovar, jag var en sekund ifrån att skita i att träna ikväll... Det var ju så mysigt att ligga kvar i sängen med grabbarna och kolla på TV. Men jag klappade till mej själv väldigt hårt, bytte om och hoppade upp på CTn och det ångrar jag INTE nu!!!
CTn är välanvänd och har nog mer än 3 år på sin nacke... Den har fått motstå måååånga mil och nu både gnisslar den och saker börjar lossna på den lite här och var. Jag behöver investera i en ny kärlek, en bättre och stadigare sak! Är det någon som har en CT hemma som står och samlar damm och vill sälja sin? Bara säg till, jag kan vara spekulant på just den!;-)
Återigen: Kan jag så kan du!!!

3 kommentarer:

  1. Hej, jag blir så imponerad av dig, när jag tittar tillbaka på dina inlägg med hur du beskriver hur du har sett ut & hur du levt tidigare.
    Jag vill också kunna få så pass mycket motivation så jag orkar träna. Jag har två km till jobbet, & nu har jag gått sen i lördags, så idag samlade jag på mig två km till. Så hittills har det blivit 26 km. Det blir jag glad över! :)

    SvaraRadera
  2. Jag kämpar på med att försöka komma iväg och promenera minst 2 km om dagen... Det är inte mycket, men om man puttar tvillingvagn med drygt 20 kg barn i i löst grus kan man väl få räkna det som 4 km va? Minst... ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!