måndag 6 januari 2014

En låda full av kärlek och minnen!

I bröllopspresent av flera av våra närmsta härliga underbara vänner fick vi en stor och tung trälåda som var stängd! Först trodde vi att "någon" hade" varit lite rolig och fyllt den med bara sten och sand. Men när vi lyfte på locket hittade vi underbara skatter och presenter! Nergrävda skatter med flaskpost, goda viner, små brev, lyckönskningar, presentkort och choklad!
En underbar present!
Jag skulle givetvis ha tagit flera kort på innehållet när vi liksom hade knutit upp cellofanen där alla presenter låg, för sånt brukar jag ju vara bra på att göra. Ja att ta kort och vara med på allt. Men nja, jag var liksom inte riktigt i mina fulla sinnes bruk dagen efter när alla presenter skulle öppnas... Huvudvärken låg som ett hemskt monster över mej hela dagen, rödvinet som pimplades under självaste bröllopsdagen/natten fick mej att må som en stor påse skit... *harkel*
Den har sedan vi kom hem från Mellby stått inne i tvättstugan och samlat damm. Men idag blåste jag bort allt damm och öppnade åter upp kistans lock! Sanden är sparad och den är plockad av våra kära vänner från "våran" strand i Mellby och likaså tången och snäckorna!
Jag har nu lagt ner det som betyder mest för oss, lite minnen så som blommor och rosetter! Det gröna sidenbandet tex, det satt på vår bröllopstårta, de tre små söta blommorna hade pojkarna på sig på sina små västar, deras små flugor, mitt blåa band som jag hade runt mitt lår, pärlorna som jag hade i mitt hår, asken som ringen låg i och glasen som vi fick av våra kära värdpar när vi åkte ifrån festen och som vi drack champagne i när vi kom till hotellet på natten!!
Denna vackra låda står nu på övervåningen och pryds så fint av vackra underbara minnen från vår bästa dag! Under åren som går hoppas jag på att fylla på lådan med ännu mera minnen från den 31/8-13!
En låda full av kärlek och minnen!!

3 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!