måndag 13 januari 2014

Årskrönika, del 2!

Bättre sent än aldrig, men här kommer del 2 av årskrönikan!;-)
MAJ
Våren var trögstartad, seg och kall... Vitsipporna som i vanliga fall blommar tidigt, blommade inte förrens i mitten av april....
 Jag kämpade på med min träning, morgonpromenaderna blev många men motivationen var inte riktigt till 100%... Och fettet hade smygit sig tillbaka på magen under våren...
 Jag och min bästa Hanna åkte in och provade ut min vackra bröllopsklänning! Provade 4 stycken och när jag fick den sista på mej så bara var den min och jag blev tokkär i den!!! I en timme kände jag mej som en prinsessa när jag fick på mej alla dessa små härliga fina vackra klänningarna!
Vi hängde i Mellby en hel del och grabbarna tog sitt första dopp i havet i mitten på maj! Snorkallt enligt mej, men jätteskönt enligt dom;-)
Underbart varma solstrålar trillade ner från skyn och jag hängde i min solstol, där jag trivs som allra bästa på sommarhalvåret!! Jag jobbade förbrilt med min bränna;-)
Jag började bli riktigt nervös inför bröllopet och hade mardröm efter mardröm... Jag hade ingen koll på saker och ting, men ändå sköt jag bara på allt...;-)
Våran fina Alfred fyllde 5 år och ju äldre han bli, ju lugnare blir han!! Vårt lilla charmtroll!!
JUNI
Morgonpromenaderna var dagens höjdpunkt, trots att klockan ringde 4:45 varje morgon! En underbar morgonsol som mötte mitt ansikte och massor av prat med min härliga Hanna fick mej att gå varje vardagsmorgon och långa rundor blev det!
Jag och min "lillasyster" Martina var ute på fest med jobbet och levde rövarn! Tänk att vi bott i samma by under så många år utan att känna varandra och nu går det inte en dag utan att vi ses, pratar eller sms:ar!!
På bröllopsfest för världens finaste Hanna och Mattihas!! En fantastisk fest som gav mej huvudvärk flera dagar efteråt;-)
Ännu en gång åkte vi ner till vårt älskade smultronställe i Mellby! Massor av härlig sol, massor av bad och massor av lata dagar! Galet va jag längtar tills den tiden igen!! Ungefär här i mitten av juni kom sommaren, den härliga sommaren som kom för att stanna!!
Midsommarafton spenderades i stugan tillsammans med underbara vänner!
JULI

Jag blev helt tagen på sängen av dessa underbara sköna bönor som lurade skiten ur mej och bjöd mej på en av mina bästa dagar i mitt liv! MÖHIPPA!!! En dag som jag aldrig kommer att glömma, aldrig! Löv ju girls!!
 Vi semestrade i vår underbara stuga. Sol, bad och underbara dagar!!! Vi var galet nervösa inför den stora dag som började närma sig med STORMSTEG!!!
Träffade vänner, drack gott, åt gott, badade, solade, skrattade, sov, tränade och bara var! En helt fantastiskt semester i stugan!!
Vi hängde på Ängelholms stadspark! Ett måste varje sommar när vi är nere i stugan! En härlig park för alla åldrar!!
 Vi avslutade juli månad med att dra iväg och ladda kärleken lite till på Hooks herrgård med övernattning i underbart rum, mat, sex eller nä vänta förresten. Sex hade vi ju inte, jag hade ju tant röd på besök;-), bara vi och bröllopsplaneringar!!
Så nära men ändå så långt bort... Bara ett par mil ifrån oss ligger High Chaparral, men ändå är vi där alldeles för sällan... Men i somras var vi där!!!
Jag hade storfrämmande av Monas universum och snyggaste Johanna! En kändis i mitt hus, galet häftigt!!
Augusti
Augusti månad kom så fort och plötsligt insåg jag att: -Åh helvete, jag ska bli fru Grunditz om bara 30 dagar. Dax att börja lägga i den snabba växeln för att få en snygg kropp. Så jag tränade, tränade och tränade!!!
Morgonpromenaderna fortsatte, underbara mornar som jag längtar grymt mycket efter idag!! Se så vackert och fridfullt!
Nästan hela augusti handlade om alla förberedelser inför the BIG day!!! Mycket att fixa, köpa och tänka på! Och som den sanna oplanerade människa jag är, så var jag som sagt ute i otid hela tiden. Men jag kör på mottot: Allt ordnar sig!;-)
Kräftskiva hemma hos min bror och svägerska på deras blivande altan! Älskar kräftor, så för mej blev det ungefär ett kilo i magen;-)
Och så ännu en bild på en morgon PW! Alltså herre jesus va underbart vackert de var! Vill typ genast ha ljusa mornar och värme!!
Träffade och planerade bröllopet med våra härliga, men ack så hemlighetsfulla älskade värdpar! Oj oj oj vilka grymma människor!
 Jag och mina små gossar var med i vi föräldrar på en liten notis!
 Jag visade upp en bild på Lotta Brommè, eller nähä det var visst jag typ -00... Herrjösses, lovar att jag aldrig kommer att klippa av mej håret så där igen och absolut inte väga så mycket...:-/
Som sagt, augusti handlade VÄLDIGT mycket om träning, bröllop och fokus på att vara snygg;-) Formen började ta sig, sakta men säkert!!
 Hade SPA dejt med underbara Jejja och Hanna! Hanna skämde bort oss med ansiktbehandling, mat och dryck. Sista helgen som FRÖKEN Johansson;-)
Tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna! Jag skulle nå mina 20 mil i löpardojjorna/PW och på CTn och jag klarade det! Jag kände mej grymt nöjd med mej själv!!
Dagen D var här! Dagen som vi så länge hade väntat på!! Kunde knappt äta, kunde inte sova, jag bara log! Klockan 7 på morgonen gick jag till havet och satt där och blickade ut över havet för att stilla mina nerver inför vår STORA dag!!

Jag hoppas att ni inte tröttnat på alla bilder och texter. Men det är sååå svårt att bara välja ut några få bilder från mitt liv och år, jag lovar. Så därför blev det en himla massa härliga minnen att blicka bakåt på!!

Fortsättning följer!

3 kommentarer:

  1. Älskar det sista kortet, det är så mycket DU<3
    Puss/mamsen

    SvaraRadera
  2. Älskar din midsommarklänning!! Och fotot där du ser lite nyvaken ut med kort hår. ;)

    SvaraRadera
  3. Kul att läsa! Jag hade aldrig känt igen dig på kortet där du är korthårig. Aldrig någonsin!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!