fredag 3 januari 2014

Det här gör mej så galet glad!!

Älskade kära läsare!!! Dessa siffror gör mej galet glad, rörd och så in i bövelen mer motiverad att blogga ännu mer och öppna upp mej ännu mer naket för er!! Ja för en del naket från min sida har det ju blivit under åren som gått som bloggare, både från insidan av mitt hjärta och lite halvnaket på min arma kropp;-)
Kolla in dessa siffror, helt galet underbart!! December 2011 hade jag 17 464 unika läsare. 2012 hade det ökat med över 10 000 unika besökare och då låg statistiken på 28 252 härliga besökare! 2013 års underbara besökare låg på 46 220 stycken! Förstår ni att jag, en helt vanlig småländs dalkulla har i snitt ca 1500 härliga unika besökare på en och samma dag, helt galet underbart!
Tuuuusen tack för att just DU är min läsare! En dag kanske jag kan leva på min blogg som är min stora dröm, en dag... Man ska ALDRIG sluta drömma och tro. Man ska följa sitt hjärta och tro!! Jo jo minsann, där fick jag allt till det!;-)
Jordens största blöta PUSS från mej till er, ni är bäst!!!!

12 kommentarer:

 1. Det är så kul att läsa om dig och din familj. Dina upptåg och din vardag. Kram till dig och hela din familj och God Fortsättning.!

  SvaraRadera
 2. Jag började läsa din blogg kanske i våras el. i vintras. Kommer inte riktigt i håg, men jag kommer i håg ditt svar "Hoppas du inte blir besviken". & jag kan säga att jag är inte besviken! Utan helt tvärtom! Jag älskar att läsa dina inlägg! :-)

  Tack själv för du skriver så bra! :)
  God fortsättning. Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis :-)
  Själv blev jag jätterädd när antalet läsare ökade och skapade en ny blogg.
  Fortsätt blogga så når du kanske din dröm en dag :-)

  Kramar K

  SvaraRadera
 4. Grattis! Du har en jättehärlig blogg som jag älskar att följa.
  Linda

  SvaraRadera
 5. woow !! det är ju helt GALET många :)
  Men så har du en härlig blogg oxå !
  Trevlig helg snygging !
  Kram

  SvaraRadera
 6. Du är så härlig och skriver så lättsamt att man bara inte kan låta bli att följa din blogg =) Tacksam för att du delar med dig och inspirerar.

  SvaraRadera
 7. Grattis fina Karro!
  O grattis till mig som hittade hit ;-)
  Ha en härlig helg, kram

  SvaraRadera
 8. Häftigt och kul - grattis!!! Men tycker du inte att det är tråkigt med så pass få kommentarer? Med så många läsare borde du ju ha hundratals kommentarer varje dag? Jag försöker iaf kommentera lite varje gång jag är inne o läser....
  kram j.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de önskade jag oxå att fler lämnade mer kommentarer... Men de verkar som om det krånglar en del att kommentera från telefoner och de flesta läser nog från telefoner och därav blir de mindre kommentarer, tyvärr...:/
   Kram K

   Radera
 9. Jag läser också gärna din blogg, och har skrivit iaf två längre kommentare. För mig är det viktigt som läsare att du som skriver bloggen på något sett visar att du läst min kommentar. Annars tröttnar jag och väljer andra bloggar. En liten fråga hur kan man leva på sin blogg? Får man betalt för att skriva inlägg? Hur fungerar det i så fall? Vad är det som avgör hur mycket betalt man får? Nu blev jag nyfiken!! Detta skulle jag vilja att du skrev mer om...
  Med vänlig hälsning
  Maria i Ubby

  SvaraRadera
 10. Kul att du läser just min blogg!
  Jag vet att jag är urusel på att svara på era kommentarer om ni nu inte har frågor! Men jag lovar att jag absolut ska bli bättre på det!;)
  När jag själv lämnar kommentarer på snara bloggar går jag själv aldrig in och kollar om bloggaren har svarat eller ej, därav min slarvighet kanske;)
  Ja jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga, men de löser sig nig tids nog hoppas jag!;)
  Får nog börja med att skaffa mej en egen bloggportal och sedan gå vidare därifrån, fixa med både "sponsorer" och alla möjliga kontakter!;)
  Tack för din kommentar!
  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men se där!! Du fattade galoppen med en gång!! När jag lägger min tid på att läsa någons blogg och dessutom skriva en kommentar gör jag det för att jag tycker att den som skriver är läsvärd. Vi som läser bloggen är ju viktiga det har du ju bevisat i just det här inlägget. Att man då blir "sedd" och får lite uppskattning för att jag faktiskt skriver något mer än bara en enkel rad typ, så fint eller bra gjort, etc det gör att jag kommer tillbaka och skriver kommentarer fler gånger. Så funkar jag iaf... Tack för att du tog dig tid att svara!
   Maria i Ubby

   Radera

Tusen tack för din kommentar!