torsdag 16 januari 2014

Avbyte!

Hela veckan har det pusslats med barnvakt, ändrats på möten, kollat vem som kan vara hemma och vem som måste jobba. Ett evigt pusslande och svärmor har ställt upp supermycket hela veckan, lycka! TACK!!
Ögoninflammationen hänger i fortfarande kvar som en äcklig snigel i ögat och nu har Fabian fått i bägge ögonen dessutom. Helt igensväld, varig och röd... Alfred är dock bättre, men inte helt bra. Det var en envis rackare att hålla i sig...
Jag har jobbat 3 timmar på morgonen och har nu bytt av Jonas som måste jobba! Avbyte mitt på morgonen, allt för att få det att funka på bästa sätt!
Dåligt samvete får man ju hur man än må vrida och vända på allt. Synd att man inte kan klona sig, att både vara på jobbet och vara hemma med sjuka barn... Eller så kanske det är tur att man inte kan det, det beror ju på hur man ser det;-)
Men nu tar jag i vilket fall som helst vara på denna dagen och det står film på att göra listan nu! Så nu ska vi mysa ner oss i sängen och kollar på film, det är heller inte helt fel en helt vanlig torsdag förmiddag i januari!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!