onsdag 1 januari 2014

Antingen PÅ eller AV...

Under nästan hela året förutom på semestern har jag tänkt på vad jag har stoppat i mej. Jag har unnat mej något gott någon gång då och då vid några bra tillfällen. Men jag är antingen på eller av. Jag kan inte säga att jag bara ska ta 2 godisar och sedan inte äta mer, det finns liksom ingen hejd på mej när jag väl börjat äta av all frestelse. Så nästan hela året har jag liksom "förbjudit" mej själv att äta av alla godsaker och jag mår bäst så! Men nu i jul så tänkte jag att jag minsann skulle njuta och frossa i det jag ville och det har jag sannerligen gjort...
Herrejösses, käften har tuggat på något hela tiden och jag vågar inte ens tänka på hur mycket godis och skit jag har ätit den sista veckan.
Så ikväll kommer jag avsluta min "ätarperiod" och från att gå på PÅ, går jag nu på AV imorgon! Då börjar ut rensningen av socker och annat skit och jag ska åter börja leva mitt hälsosamma liv som jag brukar och som jag ju egentligen mår bäst av.
Men jag tror ändå att det är viktigt att man unnar sig någon gång ibland att köra på all in och äter av alla goda frestelser ibland!
Ikväll avslutade vi med frossning av pizza med härliga vänner och JA jag satte i mej nästan hela pizzan själv! Jäklar va gott det var!;-)
Men det finns ändå plats för lite snask i magen. Jag sparade en liten lucka för det och nu ska jag krypa ner i sängen och frossa i mej en del av detta. Guuudars va gott det ska bli! Men från och med imorgon är det slut på godisfrossning och jag återgår till min AV period!
När jag kommer att äta godis igen? Det kommer att dröja ett tag... Tror jag återigen ska sätta upp ett mål att hålla mej borta från sånt här skit i minst 3 månader! Hakar ni på?!?!
Faktiskt så ser jag fram imot att gå in igen på min AV period nu igen!
Jag vågar INTE ställa mej på vågen efter dessa veckor och just nu ser jag ut som en vandrande julegris med magen putande värre än när jag var höggravid... *urk*

6 kommentarer:

 1. Gud va gott ! jag längtar redan till på lördag när det vankas lördagsgodis !! :)
  Dock ogillar jag känslan som brukar infinna sig efter själva "mofflandet" - men jag antar att man inte både kan ha kakan och äta den... ?!
  Puss, KRAM & God Fortsättning !

  SvaraRadera
 2. Det där ser så SJUKT smarrigt ut!!!!
  Skulle kunna äta skärmen ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Meeen åhhhh, jag veeeet! Är precis som du.Av eller PÅ. Inget mellanläge. Laddar också för ett av-läge igen. Men jag tror jag startar på måndag.;)

  SvaraRadera
 4. Vem ser INTE ut som en vandrande julegris just nu? Just saying... Tyvärr är ett paket från Sverige på väg hit och jag vet att det ligger godis i... Finns det hemma så äter jag, men jag är rätt duktig på att inte köpa.

  SvaraRadera
 5. hej. god fortsättning! Jag är definitivt me, slut på godis och skräp, efter helgen, ska till åre så där blir det nog lite godsaker, men sen så! Blir det nån träning me? Jag vill komma igång igen. Med vänlig hälsning, Malin

  SvaraRadera
 6. Jag kan tycka att det är rätt skönt att gå på AV efter en frossarperiod, ibland känner man ju att det liksom blivit för mycket ;-)
  Kramar

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!