tisdag 7 januari 2014

Mjukstart innan "ekorrhjulet" drar igång på allvar...

Måndag, eller nej jag menar ju tisdag förstås! Oj va skönt! Bara 4 dagar denna veckan, perfekt mjukstart!
Dock jobbade jag ju i både torsdags och fredags så jag har ju ändå fått en liten light version av mjukstart!
Nu är vi åter i det där berömda "ekorrhjulet".. Både på gott och ont. Gillar när dagarna rusar på med jobb, aktiviteter, hämtning, lämning och allt annat som har med den "vanliga" vardagen att göra... Men det får liksom heller inte bli för mycket av det goda som det lätt har en tendens att bli...
 *viskar* Ska jag vara ärlig så är det rena semestern att vara på jobbet igen... Ibland kan våra gossar få en att slita sitt hår och dom har en tendens att veta precis hur de ska knäcka sina kära föräldrar på bästa sätt... Och eftersom att den här julledigheten har varit regnig, pissig och grå så har dom knappt varit utanför dörren, vilket resulterar självklart i överaktiva barn... *suck*
Mjukstartar dock idag när kidsen har studiedag, så ingen hämtning och de flesta av barnens aktiviteter börjar inte förrens nästa vecka, så ännu är vi inte riktigt helt inne i det berömda "ekorrhjulet"!
Summerar denna julledighet till UNDERBAR!! (ja förutom en hel massa bråk med och mellan kidsen, men dom bråkar ju även på vardagar när vi är inne i det berömda "ekorrhjulet";-)) Ätit gott, tränat, träffat nära och kära, skrattat, sovit, vänt upp och ner på dygnet, kollat på filmer och fått massor gjort hemma!!!
Nu har vi våren framför oss med massssor av ledighet i form av semestrar, påsk, 1 maj, kristihimelfärds och lite mer smester!!;-)

4 kommentarer:

 1. Jag har semester även denna vecka och laddar batterierna. Har iof smygjobbat lite idag och kommer att smygjobba lite varje dag ;)

  SvaraRadera
 2. Ha ha jag har oxå semester idag, jobbar alltså. :)

  SvaraRadera
 3. Ja nu drar allt i gång igen, skulle lätt kunna vara ledig denna veckan också, men men får vara glad över de 17 dagarna vi har haft, underbara och välbehövliga dagar.
  Ha det gott.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Tänk att man skall behöva ledighet för att uppskatta rutiner och rutiner för att uppskatta ledighet :) Ha en go kväll!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!