tisdag 14 januari 2014

Ett vitare leende!!!

Fick ett vitt snyggt paket på posten igår. I paketet låg detta tandbleknings set från beconfiDent. Tandskenor och en kräm som man ska lägga på varje dag i minst 30 dagar á minst 15 minuter!
Jag har haft väldigt vita tänder under hela min livstid, men nu tycker jag att dom börjar bli en aning missfägade, gråa och gula av både kaffe, vin och annat som stoppas in i munnen under årens lopp!
Jag vet, fy fasen bilden blev rent av äcklig med stora munsår... Och herreguuud va hår jag har, trots att jag är nyvaxad på överläppen...  Och skäggfjunet då, maj gaaaaad!!!
Men shit, nu upptäckte jag ju att högst upp på bilden till vänster att det lyser 2 svarta hårstrån. Men va fasen, jag är inte mer än människa jag heller så jag bjuder på bilden och så hoppas jag att ni inte får några större men för livet och inte allt för många mardrömmar av bilden;-) Jag lovar, de svarta stråna ryker bort illa kvickt när jag kommer hem! LOVAR!
Ikväll ska jag "installera" skenan i min mun och så ska jag börja min förvandling till ett vitare snyggare leende! Så klart kommer jag att redovisa resultatet om en månad!!! Ska bli galet spännande!
*viskar* Funkar detta, så vet jag precis vad Jonas kommer att få av mej när han fyller år.... *fnissar lite hånfullt och JA han kan ta min hemska råa humor* Fast, han skulle verkligen oxå behöva få ett vitare tänder efter att ha varit snusare i över 20(!!!) år!
Har ni testat på sånt här någongång att bleka tänderna? Funkade det för er?

3 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att se resultatet! Jag har alltid haft vita tänder men "huggtänderna" tycker jag börjar bli lite gula tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Skulle gärna vilja testa men läst så mycket om att man kan få ilningar etc så vågar inte....kanske hos tandläkaren någon gång! Kul att se resultatet sedan :-)
  /Angelica

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Du är för go.Hår och munsår har vi alla lite till mans. Skillnaden är att du visar det och det ska du verkligen ha cred för!! Fina tänder har du med btw =)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!