söndag 5 januari 2014

Årskrönika, del 1!

JANUARI
Jag började året med att åter ta tag i mitt liv! Löpningen kom tillbaka in i mitt liv efter ett litet uppehåll över hösten!
En fotograf från aftonbladet kom på besök och jag skulle öppna upp mitt liv för hela svenska befolkningen! Galet rolig att bli fotad av en expert!
Vintern kom med dunder och brak, massor av snö och temperaturen visade mest på -10-20 grader hela tiden!
Vi blev äntligen klara med våran trapp som vi kämpat med i fleeeera månader! Från fult furu till helvitt! Många timmars slit, men ack så bra det blev!
FEBRUARI
Jag firade 4 år med mitt härliga vinjuntegäng!! Alltid lika kul att träffa mina härliga tjejer!
Jag blev fotad och lekte modell för People! Älskar att stå framför kameran och leka modell och att få bära upp snygga kläder!
Friade till min kära man året innan och hux flux bestämdes det äntligen skulle vi gifta oss och att jag skulle få bli fru Grunditz och få min älskade Jonas till äkta make!
Fabian fyllde 3 år och med den åldern kom även ett hemskt trots som än idag inte har gett med sig...
MARS
Vi besökte vårt älskade hav som dessutom visade sig från sin allra bästa sida! Under alla mina 12 år som jag varit där på vintrarn, har jag aldrig sett snö där. Vintern höll i sig med dunder och bra under 2013!
Vi träffade prästen som skulle viga oss och besökte även den underbara kyrka som vi skulle kliva in i med nervösa fötter 5 månader senare!
Vi begravde min älskade mormor som somnat in några veckor tidigare... Ett tungt farväl, men ändå en lättnad och så vackert!
 Jag var med i aftonbladets bilaga Hannah och Amanda. En artikel som handlade om att längta efter en dotter!
Våran älskade Douglas fyllde 8 år! Tänk så fort åren går... Lika lugn och försiktig som alltid, men det börjar nu smyga sig in en liten tonåring i hans lilla kropp;-)
Vi firade påsken i Mellby! En kall påsk, men solig och fin! Den firades ihop med kusinerna och bröllopsplaner spåddes!
APRIL
Äntligen kom våren som vi så länge hade väntat på! Den var lite trögstartad, men när den väl kom så kom den med stormsteg!!
Jag tränade för fullt och kom in i det där sköna flowet! Sprang, körde på CT och gick på step! Kroppen kändes bra och stark!
 Årets första vårbukett kom grabbarna och gav till mej i form av underbara vitsoppor!!
Vi var med om en dramatisk får förlossning där både jag och min mamma fick agera barnmorskor medans barnen stod och tittade på alldeles skräckslagna och nyfikna! En liten Vicky föddes och blev sedan mammas lilla bebis och flasklamm. Där vi gick, där gick även lilla Vicky!;-)
Jag visade upp en bild på mej som jag aldrig mer ville se ut... Efter 3 graviditeter och med mycket mat och lite motion kan man se ut så här....
Jag lovade/lovar att jag ALDRIG mera kommer att låta min kropp se ut så här igen! Kommer aldrig misshandla den så mycket igen som jag gjort förr!!

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!