måndag 6 januari 2014

Så rätt men ändå så fel...

På bilden syns det inte så mycket. Men Fabians framtand är gråmelerad och den andra framtanden är det en del borta på... Han ramlade först ner från toalettstolen när han bara var drygt 1½ år och då försvann en bit. Sedan trillade han på sin moppe = sparkcykel, hösten 2012 och slog sin läpp och tänder ganska så rejält...
Ikväll när jag stod och borstade hans tänder sa jag till honom: -Jag tycker att din tand börjar bli mer svart nu. Varpå Alfred var snabbare än snabbast och svarade: -Det är väl inte så konstigt, han har ju börjat svära så mycket!;-)
Jag blev så full i skratt! Allt snappar dom små liven åt sig. Han menade ju förstås att att man bli svart om tungan när man svär mycket, men han tycker väl att tungan och tänderna är samma lika liksom. Så rätt men ändå så fel liksom!;-)
Och det där med att han börjat svära mycket... Jag tar honom i örat varje gång det kommer ett fult ord från hans mun, men det verkar tyvärr inte hjälpa... *morr*
Undra just VEM han har fått det dåliga ordförrådet ifrån? *visslar lite nervöst*

3 kommentarer:

  1. Har en treåring som också är oerhört duktig på svordomar :-(. Vi för vår del har försökt att ignorera det men inte heller det fungerar tyvärr! Tar gärna emot tips om du skulle komma på några :-). Pust!

    SvaraRadera
  2. Haha ja dom snappar upp ALLT! Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!