fredag 24 januari 2014

När min andra hälft är borta från mej...

Jonas åkte till huvudstaden idag med jobbet. Hela långa helgen borta från oss och när han är borta så här, speciellt på helgerna. Så känns det som om en halv sida av mej är borta... Kan liksom inte med det här när han inte är hemma och sover bredvid mej och finns till hands (ja även om han oftast sover skavfötters med mej, så ligger han ändå i samma säng! Jo då han ligger skavfötters med mej för han säger att det är så varmt. Jag tror nog att det beror på något annat, men jag vet inte vad? Kanske att jag har så illaluktande andedräkt? Så han väljer då att ligga närmre min rumpa? Kanske luktar jag godare där? *skrattar högt för mej själv för att jag har så trött och konstig humor ikväll. Ett glas vin och den där fantasin flödar runt i min skallen*;-))
Jag är van vid att vara själv hemma med kottarna, väldigt van. Men helgerna är liksom lite heliga och jag älskar när hela familjen är samlade!
Men ja, det gäller ju bara 2 nätter och snart är min andra halva hemma;-)!
Och ja ska inte gnälla, jag har ju 3 andra små herrar i huset som ser efter sin mamma väl, fast att dom förstås håller på att ta kål på mej emellanåt. Speciellt Fabian. Gode gud för denna trots...
Fredag, alltså seriöst. Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Fredagen är banne mej den BÄSTA dagen på hela veckan! Så skön, så slapp och så där underbar!!
Fredagsmys med grabbarna och idag följde bara Alfred med mej och handlade. Han fick välja dricka och valde så klart angry birds läsk till sig och sina bröder!
Att bara få en timme så där på tu man hand med ett barn lite då och då, det är verkligen guld värd och så mysigt!
 Hemmagjord pizza till kvällsmat, så sjukt gott och 100 gånger godare än köpt pizza!!
Fredagsfint här hemma! Tänk om man kunde få ha den här städade känslan här hemma hela veckorna, jämt! Men  andra sidan kanske man då inte skulle njuta så mycket av det då? Ett STORT plus, jag slapp städningen denna vecka, det gjorde min andra äkta hälft! Lövlie!
Färska fina blommor är för mej helgfint! Idag blev köpet en ros i skimmer av lite rosa!
Inget socker till fredagsmyset, "bara" dipp, morötter, gurka och popcorn. Såååå gott!! Slurp sa det och allt tog slut!
Mina kära små grisar!!! Fredagsmys på hög nivå, med ljudnivån dock oxå VÄLDIGT hög!!
Nu sover 2 av 3 gossar och jag slår nästan vad om att jag kommer att bli nummero 3 som somnar här i soffan, långt innan Douglas;-)
Och se... Douglas och jag skrattar likadant nästan, så där snett. De har jag aldrig sett förut! Fränt ju!

6 kommentarer:

 1. Håller med, hemmagjord pizza är mycket godare!! Och ja, ni ler exakt lika!jag tycker alla grannarna ärvt ditt härliga leende. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sååå mycket godare! ;-)
   Härligt att de lyckats ärva något;-)
   Kraaam K

   Radera
 2. Ni har ju exakt likadana munnar på den här bilden :)

  SvaraRadera
 3. Det blev hemmagjord pizza hos oss också, och vi sa precis samma "att det är godare med hemmagjord än med köpepizza"
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!