torsdag 2 januari 2014

Låt mej få presentera min nya titel...

Under hösten har Jonas frågat mej om jag vill agera hans PT. Jag har ju själv varit helt off med både träning och kost och inte alls känt mej motiverad till att ta tag i varken mitt liv eller hans. 
Men nu under julen har ett härligt tränings sug hittat tillbaka in i min kropp och nu jäklar ska här köras!!
Låt mej få presentera min nya titel: PT till Jonas!!
Det känns förbannat bra och vi började andra dagen på det nya året med en kort men skön löparrunda i blåsten och spöregnet!! Min första springtur på nästan månader... 
Efter 2,7 km på en tiden 16 minuter såg vi ut så här när vi kom hem! Jag galet taggad och Jonas ganska trött! Jag drog honom runt, peppade, skrek och hade så jäkla mycket att ge. Fy fan va det kändes bra att få skrika lite som värsta militären för att få honom peppad! Hade jag inte skrikit på honom så hade han gett upp efter halva rundan sa han efteråt! Jäklar va grymma vi är!!
Målet för Jonas är att minska 10 kilo tills i april när vi ska åka utomlands. Även få en fitare kropp och bättre flås! Mitt mål är att åter komma in i träningen igen, få en slimmad kropp och tappa dom där sista 6 kilona som jag vill!
Detta är en ny utmaning för mej, att puscha och peppa någon annan än mej själv. Men jag är envisare än en Fabian (och då är det är fasen inte nådigt vill jag lova;-))  och jag har lovat Jonas att han ska nå sina mål tills i april, trots att han inte är hälften så envis som mej!
Jag mins så väl för 3 år sedan, en kall höstkväll. Jag vägde 20 kilo mer än vad jag gör idag och hade sämre kondis än en gris... Då var det Jonas som drog mej runt på samma runda som vi var ute på ikväll. När jag kom hem slängde jag mej på golvet och hade blodsmak i min mun och tänkte att jag aldrig i hela mitt liv kommer bli någon löpare. Men tänk så fel jag hade. Jag har sprungit måååånga mil efter den kvällen och fick mersmak!!
Nu jäklar är vi på G!!
Kommer vintern att fortsätta så här med regn och barmark, så kanske jag får upp mitt flås så bra igen att jag kommer att kunna springa en mil i april!!
Nu köööör vi och jag lovar att ni kommer att få ta del i hur det kommer att gå med min puschning som PT till min käre make!! 
Kan jag så kan du!!!!! Beach 2014 here we come!!!!!

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att läsa :) Jag har nämligen utsett mig själv till PT till min make som typ inte har sprungit sedan han gjorde lumpen... det ska bli himla roligt när han snörar på sig löpardojorna första gången hahaha

  Lycka till! härligt att se hur peppade ni är, det sprider glädje!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt :) Heja er!!! Kram

  SvaraRadera
 3. Heja er, duktiga ni är!! Här ska det SNART börjas med träning.... väger nästan lika mycket som när jag åkte in på förlossningen. Men får ta promenader ett tag och vänta med löpningen ett par månader känner jag. Men då har jag ju nåt att se fram emot!
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!