onsdag 1 januari 2014

Hej då 2013, välkommen 2014!!

Vilket härligt slut på detta året vi fick igår! En underbar kväll med superduper underbara vänner, god mat och dryck! Ett underbart hej då till 2013 och ett superhärligt välkommen 2014!
Jag gjorde kvällens dukning enkel, jag gillar det enkla! Tillverkade våra servetter själv med hjälp av lite glitterstick och bokstäver!
Lite småplock och bubbel när gästerna kom! Åh som jag älskar plock!!;-)
 Härliga älskade fina vänner, precis lika galna som mej och Jonas;-) Det fattas dock en på bilden, Per.. Han verkade inte fastna på en endaste bild...
Maten, denna ljuvliga mat!! Vi delade upp det så alla gjorde lite av varje och tog med sig och vi var så bekväma så att vi beställde själva huvudrätten på ett ställe! Så skönt att slippa stå vid spisen, bara att plocka fram och värma!!
 Älskade ungar, alla 7 var sååå duktiga och vi märkte knappt av dem på hela långa kvällen! Massor av lek och spel!
För några år sedan var det haj life varje nyår och vi fick äta i skift för alltid var det någon som var i luven på varandra eller som trillade i trappan. Men inte år, dom har blivit så stora och duktiga våra kära små skatter!!
 Vi hade som sagt en helt fantatsisk afton full med skratt, vin, prat, kärlek och musiktävlingar!!
 Vi firade 4 månader igår som gifta! 4 månader som fru till min älskade man!! <3 Älskar dej min fina Jonas!
Natten var låååång och efter 12 slaget började det droppa in flera underbara vänner till oss! De kom och de gick och vid ett tillfälle var vi nästan 20 pers här hemma!!
De sista gästerna gick någongång strax runt 3:30 och sedan plockade vi undan lite här hemma! Alltid lika skönt att komma upp dagen efter och allt är undanplockat, slippa se all disk och alla flaskor!
Barnen var uppe lika sent, Douglas var den som höll ut längst och somnade runt 3:30...;-)
När jag kröp ner i sängen stod klockan på 04:47 och mina ögon slocknade därefter! Shit jag minns inte när jag var uppe så sent eller tidigt beroende på hur man ser det sist, men attans vilken underbar kväll vi hade med våra kära gäster!
Idag sov vi alla till klockan 12!! Helt galet;-) Och jag är inte ens trött och jag har inte ens lite ont i håret idag. Jag drack bara liiite rödvin och höll mej till bubbel och cider! Jag börjar lära mej att hålla mej ifrån det där rödvinet...;-)
Tack alla underbara vänner för en fantastisk kväll och natt!! Snart gör vi om det!;-)

4 kommentarer:

 1. Du ser strålande ut! Önskar dig ett underbart nytt år!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig kväll och vilken fiiiin bild på er på telefonen!

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt ni såg ut att ha haft :) Precis som det ska vara!

  SvaraRadera
 4. Fin dukning, gillar det enkla! Ni ser verkligen ut att ha både trevligt och gott.
  En liten grej bara... min 15åring fick syn på ditt foto på instagram där Jonas pussar dig på kinden... då sa hon: "Vad ung han ser ut!!" Du kan välja själv om du vill berätta det för honom eller inte ;-)
  Kram o god fortsättning fining

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!