onsdag 30 mars 2011

Sol, sol underbara sol!!!

Åhhh denna underbara sol, den kan verkligen göra mirakel för trötta mammor...;-) Allt blir liksom så mycket enklare när man bara kan vara ute i den friska luften och suga åt sig av varje liten solstråle! Magsjukan är ett minne blått, men vi håller oss inom vår gård ifall att vi smittar ännu. Man vet ju aldrig...

Till lunch gjorde vi det smidigt för oss och intog små goda plättar på trappan! Barnen bara älskar att sitta ute och äta och de får spilla och klabba hur mycket de vill;-)

Douglas fick nya rollerblaids när han fyllde år, så nu övas det fram och tillbaka på gatan! Hoppas att de snart kommer och sopar bort allt grus så att han kan köra på hela gatan och inte bara mitt på;-)

Så här lycklig var Fabian när han fick plättar i sin mage;-) Nu ligger han ute i sin vagn och sover gott och har gjort det i nästan 2 timmar;-)

Medans jag har suttit och lapat sol har jag haft barnarbete... De har sopats och krattats och i med löven på skottkärran! Även Alfred fick sig en åktur;-) Nehäpp inte kan jag sitta här och gå miste om solens varma sköna strålar. Bästa att ge sig ut igen och sola mitt bleka ansikte;-)

2 kommentarer:

  1. Pannkakor, sol, glada barn, ser heeeelt underbart ut!!

    SvaraRadera
  2. Åh va härligt det ser ut!!!
    Barnen "råkade" se bilderna och nu tvingar dom mig att göra plättor till kvällsmat;-)
    Skönt att ni mår bättre nu!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!