tisdag 22 mars 2011

En eftermiddags tripp till stan!

Jag och grabbarna har varit med mamma i stan hela eftermiddagen! Hon skulle till optiken och vi agerade smakråd! Hon tog dom jag blev sugen på att köpa, så nu kommer vi kanske se likadana ut om jag nu får fingrarna ur och beställer en tid där.... Snygga var dom iallafall;-)
Vi gick en sväng på stan och jag bytte mina bleka bodysar. En surkärring på Lindex stod i kassan och så fort jag lade fram dem på disken så petade hon på dem och utbrast: -Åhh jag klarar inte tvättmedelslukter jag blir så täppt i näsan och så pös hon iväg:-( *surkärring* De kom en annan trevlig kvinna och jag fick byta dem på en gång och hittade massor av annat fin istället;-)!
Solen skiner för glatta livet idag och det är verkligen värme i luften! Mina stakars ögon höll på att trilla ut av all sol så jag pep in på Gina Tricot och köpte mej ett par snygga pilot brillor för 99 pix, som hittat!
Det fanns verkligen så grymt mycket snygga kläder i alla butikerna så jag fick nästan blunda när jag gick runt, annars hade det kunnat bli en dyr eftermiddags shopping;-)

Nu ska jag svira om och åka på barngympa och sedan direkt efter åka och köra ett kondition och styrka pass!

3 kommentarer:

  1. Åh, jag vill också shoppa. Problemet är att jag har letat och letat men jag hittar inget. Det har aldrig hänt mig förut..?! :-O

    SvaraRadera
  2. Härligt med shopping! =) Och kör hårt ikväll på träningen!! =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!