torsdag 24 mars 2011

Det är verkligen vår i luften!!!

Tror knappt att det är sant, men de är faktiskt vår ute nu! Snödropparna blommar för fullt i rabbaterna och jag tror jag ska ta mej en tripp och köpa lite penseer! Förlåt att jag jag tjatar om våren så mycket, men jag längtar så grymt mycket efter sol och ljus just nu...;-)
Snön är nästan borta här och termometern visade på över 11 grader! I löööv it! De blåser väldigt mycket men de är bara sååå skönt i lä!

Premiärhängde tvätten ute idag, härligt! De är inte mycket som slår nytvättad tvätt som hängt ute, den doften är verkligen helt underbar!

Nu ska jag gå ut och passa på att lapa lite sol när småkillarna sover! Tar en liten paus i städningen det kan jag göra sen;-)
Har ni oxå vår och sol hos er?

4 kommentarer:

  1. Gick precis här hemma för en stund sedan & funderade på när första tvätten ska få komma ut på linan.. Men väntar lite till.
    Här har det också varit super idag, 14 grader varmt i solen, dock har det ju blåst. Bor i Huskvarna.
    Imorgon blir det en tur till Plantagen när de har nyöppnande.. Ska köpa lite vårblommor att ha inne.. Pärlhyacinter & lite annat smått & gott.

    SvaraRadera
  2. Sv: Tack så mycket;-)

    Så fint nu när snön i storat sett har försvunnit helt. Jag njuter för fullt!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det det ser ut med våren :-)
    Här i Malung är det nästan en meter snö kvar!
    // Eva-Lena

    SvaraRadera
  4. Nej, inte har inte... Vi hade ju sommar och 22 grader forra torsdagen, men idag ar det minusgrader och fick till och med lite sno imorse... Det ar Michigan det...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!