måndag 14 mars 2011

Besviken...

Jag älskar barnkläderna från Lindex, de har oftast så roliga färger och tryck på! Men nu är jag grymt besviken på kvalitén.. De håller inte alls och färgen tvättas ur direkt:-( Efter en tvätt ser de ut så här, de är dassiga och nästan noppriga i kvalitén. Skitrist eftersom att jag gillar dom starkt... Funderar på att gå tillbaka med dem, men de trista är ju att jag förmodligen inte kommer att få samma fina bodys tillbaka. Nej Lindex nu får ni allt se över hurdana er kvalitet på kläderna är. En body för 99 kr skall inte se ut så här efter en tvätt:-(

10 kommentarer:

  1. Vad trist! Har faktiskt inte haft det problemet själv (än). *peppar peppar*
    Kan de bero på vilka bodysar eller någon särskilt tillverkning som krånglat kanske...

    SvaraRadera
  2. Jag kan bara hålla med! De tröjor/bodys som jag köpt till Ellen nu är redan urtvättade och inte alls lika klara i färgerna som när de var nya och efter en tvätt ska det juh inte vara så!! Hoppas de läser det här, kanske du skulle lägga till "Lindex" i rubruiken ifall de har en avdelning som kollar nätet och så...

    Sen ang. din kommentar om "smal i nya brallorna", det var en väldigt tacksam modell som döljer fläsket bra..!;-)

    Kram på dig och hoppas ni får en bra dag!!

    SvaraRadera
  3. Nej verkligen inte! Hundans Lindex!

    Sv; Nej usch vad svårt hörredu:)
    300 och så frakten på det?

    SvaraRadera
  4. Gillar också Lindex men det är verkligen trist när kläderna inte håller färgen! Du kan väl gå tillbaka och prata med dom. Kanske de finns kvar i samma storlek.

    SvaraRadera
  5. Verkligen inte kul när det är dålig kvalite. Tycker du ska gå tillbaka med dom helt enkelt.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej Karro ! Jätte tråkigt att det blivit så med dina kläder i från Lindex ;( men vet du vad, vad jag kan se på bilden så ser det ju inte så roligt ut och jag tycker absolut att du ska reklamera dessa, det är ju sådant som man vill veta som jobbar i butiken. jätte tråkigt om dessa nu inte finns kvar, har inte riktigt koll på det men jag kan titta efter om du vill, och vi har ju fått en massa annat vår fint i butiken om nu dessa inte finns kvar, men absolut att du ska komma in och rek. dom.

    Många kramar från Katarina L på Lindex i Värnamo

    SvaraRadera
  7. Håller med helt. Köpte en tunika till min lilla tjej på Lindex. Den är också nopprig och jättesliten i färgerna. Den är ca 2 mån men ser ut som om den är ärvd efter storasyster. Skittråkigt.

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Självklart ska du gå och reklamera dessa body, tråkigt när de inte håller i färgerna men vi vill gärna att alla som inte är nöjda kommer in och talar om detta så att vi kan bli bättre! självklart kommer du få nya eller välja två nya, har kommit in jättemånga fina bodys nu för våren!
    Kram ulle som jobbar på lindex!

    SvaraRadera
  9. Håller med! Tänkte på just det idag... Den där bodyn med ugglor har jag till Melker med och den såg med ut så efter 1 tvätt... Lika en body jag köpte nu i fredags blev så efter 1 tvätt... Ser ut som den tvättas flera ggr ju :/ Man blir riktigt besviken..

    SvaraRadera
  10. Håller med!Himla tråkigt för de har ju mycket fint.Men det blir ju dyrt och hålla på och köpa nytt för vem vill ha noppriga och söndertvättade kläder?Inte jag iaf;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!