onsdag 9 mars 2011

Alla är vi olika...

...och jag lyckades ju bli den som alltid är tjockast...
Varför är livet så orättvist? Igår läste jag på var och varannan blogg om att de var semeldagen och hur de hade mumsat på semlor hela dagen lång. Alla jag träffade pratade om sina semlor och den smalaste lilla vännen sa att hon hade smällt i sig 2 på dagen... Jag då? Nej jag åt inte en endaste en, de räckte med att jag bara kollade på bilder på alla semlor så gick jag upp några kilo. Varför? Varför gjorde han just mej så tjock? Varför kan vissa äta allt utan att ens gå upp ett endast hekto och vissa (läs jag) inte ens kan äta nått förrens jag går upp flera kilo...??
Ok jag är inte jätteförtjust i semlor, men hade ändå kunnat smocka i mej en halv semla igår för att stilla socker suget, men jag var duktig och höll imot och ändå känner jag mej som en uppsvälld ballong idag. Är de tacken??
Varför gjorde han inte mej till den smala personen som kunde äta allt, tänk va lyxigt att äta utan att behöva tänka på vad man stoppar i sig;-) Men nej då, han gjorde mej tjock... *skit oxå* Nej då jag är inte alls bitter, bara lite;-)

8 kommentarer:

  1. Vikten är ett evigt kämpande, jag vet. Som tur är så tycker faktiskt inte jag om semlor så för mig var det en bra dag ändå. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att du kämpar och att det känns jobbigt. Därför känns det kanske väldigt konstigt för dig när jag säger att jag tycker att dem som är lite kraftiga, lite större än det som de anser att de borde vara, och de som kämpar med sina överkilon är många gånger de som ser gladast och friskast ut ändå. De goaste människorna helt enkelt. Och jag ljuger inte nu för att fjäska eller nåt, men du är en av de vackraste jag kan tänka mig Karolin och jag skulle vilja vara som du. Kan du förstå det? Stor kram till dig <3 från "gamla huset"

    SvaraRadera
  3. Jag vet hur det är Karolin men kanske är du som jag?...jag var väldigt tunn när jag träffade Frans & när jag väl började äta normalt gallrade kroppen allt & nu vill inte kroppen släppa något knappt hur nyttigt jag än äter eller hur jag än tränar...jag tror min kropp blev förstörd under många år & nu håller kroppen kilorna i överlevnadsinstinkt :( /kram,Kate.

    SvaraRadera
  4. Vet inte om det här är direkt uppmuntrande men skulle vi ses så insåg du att du inte vore tjockast då i alla fall...
    Fan också, har samma problem, alltid tjockast...inte kul.
    Vet du vad det värsta är? Jag kämpar varje dag, väger för och emot när jag ska stoppa något i munnen. Men ändå så kommer jag ingenstans.
    Och sen när jag väl unnar mig, om vi fikar tillsammans med någon eller så, så tror jag att dom tänker "men borde hon verkligen ta den där?"
    Jobbigt, för dom ska ju inte tro att man inte funderat över den där "mumsbiten" ett antal gånger innan man stoppar den i munnen... Sjukt jag vet, men vill bara berätta så du inte tror att du är ensam med "alla smala"...

    Sen vet du ju vad vi ALLA tycker, du är sååå vacker Karro! Din utstrålning är underbar!!
    ♥Kram på dig!♥

    SvaraRadera
  5. Vet du vad! Det finns inget värre ord på kroppsstorlek än "tjock".
    Jag tycker nog att man skulle kalla det för charmigt rund istället :) Låter mycket trevligare :)
    Förresten så tycker inte jag att du är tjock! Du är fin just precis som du är :) Även fast du inte tycker det kanske :)

    Så ta en semla du, och njut! :D

    SvaraRadera
  6. Det skulle kunnat vara jag som skrev det inlägget! Jag vet precis som du känner! Jag har en man som kan äta precis vad som helst utan att gå upp ett hekto, och jag går upp hur lätt som helst... Men för mig vet jag också vad den största "felande länken" är...motion... Jag vet att det är det som måste till för att det ska hända något på vågen...men det är inte det roligaste jag vet! Det som ändå har funkat för mig är viktväktarna, för det kändes inte som om jag "bantade", och det var samtidigt roligt att få testa lite nya recept :)
    Kram från Elin/en bloggläsare

    SvaraRadera
  7. Jag smyger runt här varje dag, men är lite dålig på att lämna fotspår... Jag vill bara säga att jag tycker att du är jättevacker! Du har ett leende som smittar och en proportionerlig kropp som du klär i snygga kläder! Ibland blir jag så sur på mig själv att jag ojar mig över de extra kilon jag släpar på istället för att vara nöjd över den person jag är. Verkar vara typiskt kvinnligt, så då är vi väl väldigt kvinnliga iaf :)

    Kram Jennie

    SvaraRadera
  8. Orättvisa värld :( Men jag tycker om dig hur du än ser ut, tjock eller smal eller mittemellan - du borde vara nöjd över dig själv :) du ÄR fin!
    Jag tycker iaf att du är jättefin!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!