måndag 21 mars 2011

Douglas önskelista!

Om precis en vecka idag fyller Douglas 6 år och de är en spänd liten kille här hemma som längtar sååå mycket efter sin födelsedag!
Vi har frågat honom vad han önskar sig och har fått till svar: Håll i er för här kommer Douglas önskelista:

En platt tv som han ska ha på sitt rum! Motiveringen lyder: Tänk va skönt mamma att bara få ligga på sin säng utan att ens behöva gå upp och sätta sig i tv rummet. Då skulle jag kunna ligga i min säng hela dagarna! Då ligger alltså tv rummet ca 1½ meter från hans rum...;-)

En ny dator och inte vilken dator som helst utan en lap top. Motiveringen lyder: Men mamma min dator som jag har på rummet fungerar ju inte ljudet på och får jag en lap top så kan jag ju sitta och spela överallt i hustet...;-)

Iphone 5... Motiveringen lyder: Ok att den inte ens har kommit ut på marknaden gör ju inte så mycket för jag kan ju få den i försenad födelsedags present eftersom att den inte kommer ut förens till sommar... Hur i helskotta kan en 6 åring hålla reda på detta? Inte ens jag visste att en 5:a var på väg ut på marknaden...

Ett PS3 Motiveringen lyder: För att vårt Wii spel inte fungerar såå bra... (Fast de gör det enligt mej;-))

Ja vad tycks om hans önskelista? Nu är det ju inte så att hans föräldrar är multimiljonärer utan helt vanliga Svenssons så han kommer inte få något av det som står på hans "dröm" önskelista;-)
På min tid när jag fyllde 6 år önskade jag mej leksaker, finklänningar, pysselgrejer och dockor. Men tiderna har förändras de märker jag;-) *fniss*


6 kommentarer:

  1. Hahaha....ja det är inga dåliga önskningar dom har! River vill ha en 3D-tv...behöver jag säga att han inte kommer att få det? ;-)

    SvaraRadera
  2. Hihi, det låter precis som Theos önskelista inför 6 årsdagen i höst! Jag kommer inte ihåg vad jag själv önskade mig som 6 åring (var ju typ 100 år sen) men det kanske var den tidens motsvarigheter. Måste kolla med föräldrarna... ;)

    SvaraRadera
  3. Låter ju som han kan få alla saker han önskar sig, eller??? :-)

    SvaraRadera
  4. Hihi, det var en ordentlig önskelista. Allt det skulle ju jag oxå vilja ha!
    Mina barn har inte kommit upp till sådana saker ännu, men det kommer snart det oxå kan jag tänka mig. Änsålänge är det bara olika fordon och dockor som gäller;-)

    SvaraRadera
  5. Oj oj oj hahaha!! Här snackar vi 2000-talets ungar alltså :)

    Kram ♥

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!