lördag 5 mars 2011

Dagens foto!

Dag 13. Du och någon klasskompis.

Här visste jag precis vilket kort jag skulle visa. Men när jag kommer ut till mina gömmor så hittar jag inte de kortet. Jag har vänt upp och ner på allt men utan att hitta det.-(

MEN så hittade jag detta kortet, dock är inte jag med men de gör ju inte så mycket;-) På kortet är det mina före detta klasskompisar sedan gymnasiet Anna, Malin, Ellinor, Linnea och Sara!!


Detta kort är taget hemma på vår altan i Malung juni -99! Det var vår sista vecka på gymnasiet, på detta kortet hade vi en förfest innan en av festerna som vi var på! De blev mycket snack, skratt, cider, öl och tårar den veckan kan jag minnas! De är nästan så att jag längtar tillbaks till studenttiden när jag tittar igenom alla korten, dessutom var vi en kanonklass som kom närmre och närmre varandra för varje år och vecka som gick! Synd att man inte har en blekaste vart ens hälften av alla klasskamrater gör och bor.... Höll på att sätta i halsennär jag precis insåg att i juni är de 12 år sedan vi sprang ut med våra mössor och var sååå unga och lyckliga;-)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!