onsdag 16 mars 2011

Innemys!

Alfred är hemma från dagis denna veckan, bäst att hålla sig ifrån alla smittor när han nyss har opererat sig och inte bara det utan att han faktiskt tar det ganska lugnt. Nja så lugn är han väl inte, han kanske hade varit lugnare på dagis än vad han är här hemma;-)
I vilket fall mår han förträffligt bra, med tanke på att det bara är 6 dagar sedan operationen. Han har bara klagat en gång och det var i mångdags kväll när han åt mat och inte hade fått smärtstillande innan. Jag är sååå glad att han har sluppit att ha ont och att han har varit som vanligt!
Inatt när han låg och sussade brevid mej ( ja han sover jämt hos mej;-)) Så fick jag lov att tända lampan och lägga örat mot hans mun för att lyssna så att han andades, nästan lite kusligt va tyst han har blivit. Han som annars dragit stora timmerstockar när han sovit och snarkat ikapp med mej;-)
Jag kurerar mej idag, men stackars vad vill inte det jag vill. Den är stum, öm och spänd:-( Har masserat och smörjt in men inget verkar hjälpa:-( I ena stunden tänker jag att jag ska trotsa den onda vaden och bege mej ut på en promenix i den underbara solen. Men jag tror ändå att jag får hejda mej tills imorgon och låta den vila lite och värka ut!

Fabian har sovit som en kratta inatt så vi har verkligen haft innemys idag och kommer nog att fortsätta med det, trots att solen skiner så fint utanför fönstret...

3 kommentarer:

  1. Hihi, så söta ni är! Rosor på kind och allt:)
    Tråkig vad. Hoppas den blir bättre med sig i rappet!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin bild! =)

    Inte bra alls med vaden.. Som ett tips från en som tränar ganska mycket - vila och håll den varm. Skidstrumpor/benvärmare vad du nu än kan ha som värmer. Och vila så gott du kan.. Annars kommer det bara att ta ännu längre tid.
    Oj vilken moraltant jag låter som. *s*

    Hoppas att ni har en fin dag!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!