fredag 11 mars 2011

Dagens foto!

Dag 18. En bild på din fritid!

Missade dagens foto igår, men den kommer här istället;-)!
Fritid, vad är det??!!?;-) Nej då skojjade ju bara för jag är ju M-A-M-M-A-L-E-D-I-G.... *fniss* Jo för man är verkligen LEDIG när man är hemma med 3 små kottar hela dagarna, ja det är iallfall vad vissa tror ;-)
Men lite fritid har jag och då blir det mycket tid vid kameran! Min älskade systemdigitalkamera som finns med i ur och skur!

Denna söta lilla skönhet inköptes -07. Vi valde mellan att gå från en "gammeldax" kamera med rulle till att vara haytech med en systemdigitalkamera. Jag var inte särskilt intresserad av inköpet då utan lade detta köp i Jonas händer. Hans köp blev väldigt bra och blev kär från första dagen att fota!
Då var det knappt någon som hade en sådan kamera. De var alltid vi som hade den största och klumpigaste kameran med den stora väskan och ibland skämdes jag när den plockades fram. Idag har var och varannan en sån stor kamera och den ena är värre än den andra, så nu är våran kamera nästan omoderna mot alla andras;-)
Just nu är det bara jag som fotar och jag älskar det! Den dagen jag får massor av härliga pengar över så ska jag köpa en helt ny kamera och även ett fett objektiv till! Och blir det ännu mera slantar över så ska det byggas en hemmastudio här hemma på Bokgatan 6;-)
Jag har med mej kameran överallt och jag bara älskar att fota!!

3 kommentarer:

  1. Hm... Misstänkt likt min önskekamera... Vilken modell är det?
    Visst är det kul att kunna ta riktigt fina foto. Speciellt på barnen!

    SvaraRadera
  2. Forstar precis vad du menar... Det ar ju for det forsta sa mycket roligare att ta kort nar det blir sa bra bilder! Mitt nasta inkop kommer att bli en trevlig zoom lens... Jag langtar!
    Ha en mysig kvall!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Även jag älskar min kamera!! Men ett nytt objektiv till hade inte varit fel :o)!

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!