söndag 13 mars 2011

Melodifestivalen!



Tycker ni att rätt låt vann igår? Tyvärr var det kanske väldigt förutspått att Eric Saade skulle vinna...Alla småtjejer och kärring sjuka tanter som röstade på den söta lilla pojken;-) Hans låt börjar redan bli lite utjatad på radion och jag tycker redan att den börjar bli dålig. Oj va negativ jag är då... Ok måste väl erkänna då att jag ändå tror att han kommer att gå ganska långt i eurovision contest och det är ju huvudsaken;-)!
Min absoluta favvo igår var ändå Swingfly med låten Me And My Drum! Tyckte absolut att de skulle ha vunnit och var precis i min musiksmak!
Men som sagt smaken är ju som baken, delad;-)!!

8 kommentarer:

  1. Ja, dom var coola, gillade speciellt han f.d idol-deltagaren som sjöng i bakgrunden. Tror oxå att han Saade kan gå långt, men förstår inte hysterin omkring honom.
    Du har en utmaning hos mig förresten.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha! Me and my dum är den ända låt jag inte hört. Har lyckats missa den varje gång:)

    SvaraRadera
  3. Jag gillade också dom. Och the Monkier, gillade honom. Han påminde mig om Thomas Di leva.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Guuud jag tycker den är helt kass!!! Visst, Erik bjuder på en jäkla scenshow, men låten är så löjlig att det är pinsamt!! Hade man varit 14 år så hade den nog varit bra, men nu vill jag bara stänga av när jag hör den...

    Jag gillade också Swingfly. Och The Moniker. Och den där rockballaden tyckte jag var jättefin...

    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Jag gillade också den låten.. Och så gillade jag Nicke Borg..

    SvaraRadera
  6. Håller med dig om tonåringarna och tanterna! Tycker den redan är uttjatad på radion. Min favorit var Nicke Borg!

    SvaraRadera
  7. Sjalv sa tycker jag att Linda Benhtzing var bast... Har tyvarr inte hort alla latar och kunde inte se programmet, men sag resultatet efterat... Vinnaren var val ganska ok... Manligger ju lite efter i Melodifetivalen over here... :0)

    Kram

    SvaraRadera
  8. Ja själv tycker jag att du har en himla härlig blogg=) Kollar alltid om det är något nytt innan jag drar in till jobbet;) Apråpå Eric Saade så tycker jag i alla fall att han är uberduktig och även fast jag är en äldre kärring så gick min röst ditt=) Men smaken är som baken=delad! Ha en skön söndag kväll

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!