torsdag 17 mars 2011

En present!

Titta vad jag fått av min kära Jonas! Eller borde jag bli arg på honom som kommer hem med en sådan present? Ja jag menar att han tycker att jag borde träna mer och gå ner i vikt? Nej då skämt och sido;-) Han frågade faktiskt mej häromkvällen att jag fick välja present (en försenad födeslsedagspresent, fyllde ju år för bara 1½ månad sedan...;-)) Jo som sagt jag fick välja present på att åka till Stockholm i mitten av augusti med vänner och bo på hotell och SPRINGA MIDNATTSLOPPET!!! Eller en crosstrainer. Klart som fan att jag valde crosstrainern;-) Men jag gav förslaget att vi även kunde åka till Stockholm och han och min vän kunde springa och jag shoppa;-) Ja vi får väl se, eller så kanske jag tränar upp mej så mycket så jag orkar springa midnatts loppet??
Nu har jag absolut inga dumma undanflykter längre att jag inte kan träna eller gå ut och gå. Bara att hoppa upp på crossen och ta sig ett pass en gång om dagen!
Jag tänker inte stå i vassen i sommar och gömma mej, beach 2011 here i come;-) *fniss*

10 kommentarer:

  1. Hihi, heja dej! Ingen vass för var del :) kram

    SvaraRadera
  2. Midnattsloppet är fantastiskt roligt att springa..känner jag mig nog lätt och tränad om ett par månader kommer jag att anmäla mig till det igen..

    SvaraRadera
  3. Sv: Tack! Ja hon är en liten gulleplutt. Den gladaste lilla tjejen på jorden tror jag hon är... För det mesta;)

    Tänkte på inlägget om dina natt funderingar:)
    Jag är ju inte där än. Men jag har inga problem att säga till andras barn om jag tycker de gör något de inte ska.
    Jag lägger mig ju inte i själva uppfostran egentligen. Men om ett barn slår till mig, som exempel, måste jag ju få säga till. Det klarar inte alla föräldrar att man gör, men det är ju deras problem.
    Det du kanske kan tänka på är att sätta dig ner med dina barn, och det andra barnet de bråkat med om nu situationen är en sådan) och fråga vad som hände. Inte vems "fel det var, eller vem som började... Så får de berätta vad de upplevde.

    Det med leksaken, kan man ju säga att han får ha den i tio minuter (eller någon rimlig tid) och sedan får dela med sig. Då blir alla nöjda. Om det andra barnet blir irriterat, så förklarar man att din son väntat länge och att det nu är hans tur att leka lite.

    Svamlar jag lika mkt som dig nu;)

    Skulle också vilja ha en crosstrainer, men, puh, orkar inte ens gå fem minuter.
    Nu har jag skrivit världens längsta kommentar!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vi köpte en crosstrainer och använde den i en vecka. Det är sant! Se till att ha den centralt nånstans så du slipper gå iväg. Helst framför TV´n, det är ett bra ställe för då kan man kolla på MTV samtidigt och då år det LITE lättare. Vår crosstrainer? Den har vi sålt...
    Kram

    SvaraRadera
  5. Lycka till!
    Jag har också en sådan där.
    Tror jag stått på den alla FEM gånger.
    Men just nu känns det som jag kommer börja använda den direkt efter förlossningen, hihi.
    Men det kan ändra sig!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Se där....lycka till nu med träningen. Kommer säkert att gå superbra....men ibland är det ju roligt med en liten mer personlig present...:)
    Kanske borde du kika in på min sida....hihi
    Kram

    SvaraRadera
  7. Nä, nu du, blev jag riktigt avis!!
    VILL OCKSÅ HA!!

    SvaraRadera
  8. För ett par år sen hårdtränade jag på min crosstrainer och det gav verkligen resultat, en kompis fråga till och med vart min rumpa hade tagit vägen, både rumpa och lår vart fastare..
    nu ett par år och en graviditet senare försöker jag åter att hitta den där träningsglöden och den är på gång.
    Men det går bara man ger sig tusan på att man ska träna och man vet att det ger resultat :)

    Lycka till, du kommer klara det!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Vill också ha!! Lycka till!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!