måndag 21 mars 2011

Dagens bild!

Dag 26. Någon/några som du alltid har roligt med!

Några som jag ALLTID har roligt med är mina härliga vinjuntetjejer! Vi är 10 tjejer som träffas ungefär var 3 månad och äter och dricker gott. De skrattas väääldigt mycket när vi träffas och jag har ofta ont i magen och kinderna dagen efter av att magmsuklerna och kindmusklerna har fått jobba så mycket av allt skratt;-)!

Denna bilden är tagen hos Hanna en fin majkväll-09, vår andra vinjunta träff sedan start. De här kortet är taget runt 21 tiden, efter de så minns jag inte så mycket mera;-) *fniss* Har för mej att vinet flödade i mängder den kvällen.....;-) Men jag minns iallafall att vi skrattade hur mycket som helst även denna kvällen och hade det sååå roligt!
Tack härliga goa vinjutetjejer för att vi alltid har så roligt ihop!

6 kommentarer:

  1. När jag ser bilder som denna så kan jag känna att jag går miste om nånting som inte har vänner, det ser ut och låter som om ni har det kanonkul tillsammans!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ser nice ut du ;-)
    Ha en fin tisdag
    Kram

    SvaraRadera
  3. He he! Ser ut som några på bilden hade fått mer vin än andra (just då i alla fall. Det säger ju ingenting om den senare delen av kvällen!) ;-D

    SvaraRadera
  4. Det är så kul när det blir såna där "get together"-saker :) Här händer det inte så ofta, men det är uppskattat när det inträffar :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!