lördag 5 mars 2011

Ett toppenkalas!

Gårdagens fredagsmys/födelsedags kalas var verkligen såååå trevligt! Både jag och Fabian fick massor av fina presenter som uppskattades högt! Kläder i massor i alla olika fina färger och former. Den mössan som han har på sig fick han i ett av paketen och den hade han på sig hela kvällen, så jäkla söt;-)

Att sitta i "mosters" Johannas knä är de bland de bästa som finns tycker Fabian!;-) Och det tycker Johanna med;-)

Söta killarna Eddie, Elvis Gustav, Douglas och Alfred lekte hela kvällen! Tur att vi iallafall har en tjejkusin på en av sidorna, men hon vägrade vara med på bild;-) Långhåriga grabbar har vi iallafall i släkten! *fniss*

Smörgåstårtorna var helt ljuvliga och gick hem hos alla utom barnen förstås som åt strips och naggets... Svärmors tårtor var oxå helt underbara dom la sig som bomull runt magen;-) Vinet flödade och det gick väldigt lätt att dricka;-)!

Ett års ljuset blåstes ut och Fabian åt 2 stora bitar av den och somnade sedan som en klubbad säl;-)

Och vet ni vad! Jag stod knappt någonting i köket och disken för det gjorde min man!! *lovley* Då kunde jag dricka ännu mera vin, tyvärr känns det i huvudet idag, men de är smällar man får ta! Vi hade iallafall en toppenkväll igår, tuuusen tack alla som var här och firade oss!

1 kommentar:

  1. Tack själva för en trevlig kväll. Kram JohannaH

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!