tisdag 29 mars 2011

Abstinens...

Jag har haft en tung abstinens efter min dator som bara dog i går kvällst. Jag har försökt meckat med den lite idag, men trots det så vägrar den funka:-( Det är fruktansvärt att vara utan en dator en hel dag. Så när Jonas kom hem så bokstavligt talat, kastade jag mej över hans dator och satte mej här och bloggade;-) Så där av de tråkiga första blogginlägget som jag gjorde från min mobil tidigare idag, det blev lite lustigt men ni såg ju iallafall vi lever;-) Douglas mår mycket bättre nu och har varit upp hela dagen! Det verkar vara en skonsam magsjuka, hittills iallafall...


Ibland kan det ju vara väldigt bra att vara utan dumburkan oxå... För som sagt är man beroende så är man och då tillbringas det väääldigt mycket tid vid den när tillfällen ges;-) Så under hela eftermiddagen har jag och barnen spelat massor av spel! Bamsespelet spelade vi nog 10 gånger, men efter att ha förlorat 7 gånger på raken blev jag en väldigt dålig förlorare så jag tvingade barnen att se på tv istället;-)



Kan ni oxå få abstinens efter datorn , eller är jag en ensam prick om att känna en sån där enorm abstinens när man inte har någon dator?;-)

2 kommentarer:

  1. Jag kan bli less på datorn och låta bli den nån dag utan att få abstinens men då funkar den ju om jag skulle ångra mig :D
    Men ofrivillig iform av död dator, vilket jag också råkade ut för för ett par veckor sen, då fick jag abstinens efter 10 min. Hoppas datorn mår bättre snart så du slipper mer abstinens.

    SvaraRadera
  2. Jag kan också få datorabstinens!
    Hoppas att din dator repar sig igen.

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!