söndag 13 mars 2011

Bowlande förmiddag!

Vi har varit och bowlat idag, familjen och våra vänner! Douglas tyckte det var superkul och var jätteduktig. Tjurade ihop gjorde han vid några gånger när de inte gick som han ville, men vem gjorde inte det;-)

Alfred slog oxå några skott innan han tjurade ihop, bowling var absolut inget för honom;-) Därimot pappan själv i familjen, han sköt så det rök! Kanske inte så konstigt med tanke på att han har tävlat i bowling!

Fabian var faktiskt över förväntan mycket nöjd i sin vagn! De är ju alltid en chansning att åka iväg med alla barnen på sånt här, man vet ju liksom aldrig om någon tjurar ihop fullständig och det blir kaos eller om det kommer att gå bra;-)

Jo då så här roligt tyckte Alfred att de var. Han provade mjuk och hårdheten på stolarna genom att ligga på dem....

...och även golvets hård och mjukhet;-) Så länge han var nöjd att ligga där så var oxå vi det och fick spela "ifred" *blink*blink*


Jonas lyckades ta ett endaste kort på mej och de blev så himla suddigt så det knappt syns att det är jag. Fattar inte att han lyckas ta så dåliga kort, tror minsann jag ska ge honom en snabbkurs i hur man håller en kamera stilla och bara trycker på knappen så att det blir ett bra kort;-)

Efter bowlingen drog alla på Mc Donalds, så nu är magarna mätta och barnen är nöjda med dagens aktivitet! Öhh just de. Glömde ju säga att givetvis så vann ju jag;-) Eller inte, men nästan;-) *fniss* Till och med Douglas vann över mej...

3 kommentarer:

  1. Visstär det en underbar söndags syssla. Fina kort.

    SvaraRadera
  2. Sååå himla söta barn =)
    Gullungar!!
    Ser ut som en toppendag iaf..
    Synd de där med bilderna på dig bara, brukar tyvärr vara så med karlar =) Ha ha!
    Ha en skön söndag!
    kramar.

    SvaraRadera
  3. Varför är alla bowlingskor så fula? :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!